A te elképzelésed szerint hogy néz ki egy szép közös festmény rólad és a párodról?
Megismerkedésünk után nem sokkal páromnak meséltem, hogy mennyire szerettem festeni régen, erre megkért, hogy fessek neki valamit.
Nem mondott semmi konkrétat, hogy pontosan minek örülne, de úgy értettem, hogy kettőnket. ( teljesen rám akarja hagyni, hiába kérdem)
Vannak nagyon szép közös képeink, viszont szinte kivétel nélkül mind este/éjszaka készült. Úgy érzem nem mutatna jól ha a fél vászon fekete vagy sötétkék lenne (A3).
Fessem le csak kettőnket közelebbről háttér nélkül?
Van esetleg jobb ötletetek?
Köszi az ötleteket!
A háttér megváltoztatásán már gondolkodtam, de elmosni eszembe se jutott... pedig még egyszerű is lenne. :D
#4 Köszi a hozzászólást.
Mivel nem az én ötletem volt és a párom kérte, nem hiszem, hogy majd bevágja a szekrény háta mögé ahol senki nem látja.
Olyan típus aki háttérképnek is közös képeket állít be, elteszi a közös kirándulásról a vonatjegyet stb. Szerintem tényleg örülne neki.
A kérdést pedig pont azért írtam ki mert nem akarok giccses festményt készíteni. Semmi rózsaszín naplementét meg tengerpartot delfinnel...
Neee, nekem valahogy ez túl klisés. Fogadni merek, hogy minden tinilány szobájában lóg egy ilyen. Ha pedig sem testalkatra sem magasságra nem adja vissza a pár valódi alakját attól egyenesen falra mászok. 🙈
Amiket eddig néztem:
Arctalan festmény/ rajzfilmszerű
De azt hiszem maradok az élethűbb ábrázolásnál és tényleg csak a hátteret egyszerűsítem le/mosom el.
+1 opció, hogy festenék vagy egy városi látképet esetleg mezőt vagy valamilyen tájképet és azon "rejteném" el magunkat ahogy ülünk a balkonon esetleg piknikezünk a mezőn. Ez lehetne amolyan easter egg ami nem tűnik fel azonnal ha valaki ránéz a képre, de ha picit jobban megfigyeli akkor feltűnik.. (Városiak vagyunk de természetkedvelők)
... Na jó, azt hiszem az lesz a vége, hogy kevesével mindegyiket megfestem. Megszállt az ihlet.
A kedvenc felmegy a falra a többi pedig emlékdobozba.
Mindenkinek köszi a hozzászólást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!