Mi volt az életed során a legjobb karácsonyi ajándék?
Figyelt kérdés
2023. dec. 1. 13:10
1/5 anonim válasza:
A legkedvesebbről anno nem is tudtam. Apám egy éjszakai akciója. A játéktelefonomhoz akkor szerelt be hosszú vezetéket, amikor aludtam. Eredetileg csak egy méteres volt hozzá, vagy annyi sem. Ő megoldotta, hogy a lakás két végpontja között lehessen beszélgetni. Felnőtt voltam már, amikor elmesélték. Sajnos már soha többé…
2/5 anonim válasza:
Amikor a szüleimmel lehettem otthon, karácsonykor, kint esett a hó és bent a nyugalom és gond-nélküliség.... sosem lesz többet ilyen...ez volt a legszebb ajándék
3/5 anonim válasza:
14 évesen néztem a szobámban a Resszkessetek betörőket, írt egy fiú közben, amiben bolog karácsonyt kívánt.
Akkor kezdtünk beszélgetni, jelenleg 6 éve vagyunk együtt:)
5/5 anonim válasza:
talán az, amikor mindenki boldog volt karácsonykor.
sosem volt ilyen, sajnos; mindenki egymás nyakára taposott az egyéni boldogság reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!