A barátomnak milyen ajándékot vegyek?
Igen tudom, jópáran feltették már ezt a kérdést, de nem igazan tetszettek a válaszok ezért gondoltam kiírom én is, hátha valaki tudna segíteni.
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt de már régebb óta ismerjük egymást és gondoltam veszek neki valami ajándékot, nem szülinapja alkalmából csak egy kis meglepetést szeretnék neki, mivel tudom hogy szereti a meglepiket, illetve en is nagyon szeretek neki ajándékot adni.
Sokat gondolkodtam de nem tudom mi legyen a tökéletes ajándék neki , eddig már adtam neki különböző édességeket, egy képkeretet egy közös képünkkel, pulcsit, pólót, tehát ezeken kívül szeretnék valamit venni.
Ő mindennek örül és nincs olyan dolog amire most kifejezetten szüksége lenne , tehát tanácstalan vagyok.
Ha esetleg tudna valaki segíteni, hogy mit vásároljak neki, nagyon hálás lennék! Ti mit tanácsoltok?
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!