Mi volt az a ajándék amit életetekben kaptatok és nagyon elérzékenyített/nagyon jól esett?
Figyelt kérdés
Akár ünnepre, szülinapra, barátotoktól, párotoktól vagy családtagtól.2023. aug. 4. 15:08
1/10 anonim válasza:
Munkahelyen, gyerekektől rajzok, v. egy szülőtől saját készítésű karkötő:kis szív párna, flitterekkel kivarrva, selyem szalag megkötővel. Munkatársamtól karkötő, névre szóló.
2/10 anonim válasza:
Még kicsi voltam mikor karácsonyra kaptam a családtól hőszigetelt macskaházat a cicáimnak. Borzasztóan jól esett, elérzékenyültem.
Az már más kérdés, hogy a cicák mennyire szeretik. 😅
3/10 anonim válasza:
Nem az ajándék volt a lényeg (csokitorta gyertyával), hanem hogy fontos embertől kaptam és egyáltalán nem számítottam rá.
4/10 anonim válasza:
Egy barátomtól kaptam egyik születésnapomra egy fantasztikus élményt: Kibérelt egy moziszobát, ahol megnéztük a kedvenc filmemet mozivásznon. Gyerekkorom óta vágytam erre.
5/10 A kérdező kommentje:
Melyik megkeseredett pontozza le őket??😮💨
2023. aug. 5. 06:50
6/10 anonim válasza:
40 éves voltam amikor életemben először ültem repülőre, és mentem ki külföldre. Már gyerekként az álmom volt, hogy eljussak Thaiföldre. Fiam, és a férjem közös ajándéka volt egy 2 hetes thai út. Nem is mertem elhinni, csak akkor amikor a reptéren vártuk a gép indulását.
7/10 anonim válasza:
Nekem sok éve, egy literes kóla volt az, de a mai napig őrzöm a flakont.
8/10 anonim válasza:
Imádom a növényeket és kaptam egy vásárlási utalványt a kertészetbe. :)
10/10 anonim válasza:
Gimiben, osztálykarácsonykor "a négy bölcs majom" kerámiaszobrocskája: Azt mutogatták a kis alakok, hogy "Nem látok, nem hallok, nem beszélek, nem kefélek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!