Ajándék? Cica? Ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy szomszédom akinek most lesz a szülinapja. Szerintetek mit adjak neki? Szereti a cicákat és mindig ad valamit nekünk és jóba vagyunk ezért gondoltam valami cukira.2023. júl. 24. 10:12
11/16 anonim válasza:
Én biztos hogy valami aranyos cicás dolgot adnék ami hasznos is pl cicás határidő napló hozzá toll,könyvjelző stb.
Feltehetőlegesen lányról van szó így valami cicásmedál nyaklánc ha van fülbevalója akkor az is szóba jöhetne.
12/16 A kérdező kommentje:
Igen lány, nem tudnánk elmenni Pestre mert messze lakunk tőle és már volt ott ő is én is.
2023. júl. 24. 16:37
13/16 anonim válasza:
Cicás ember ilyen kanál nélkül nem élhet🙂🙃
Vettem már ajándékba hasonlót, örömet szereztem vele.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. júl. 24. 19:55
15/16 anonim válasza:
Párna, bögre, kis váza stb, rengeteg dolog van cicás mintás.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. júl. 27. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!