Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit illik ajándékba venni egy...

Mit illik ajándékba venni egy egyedülálló anyukának?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm gyerekeinek anyja, akivel sajnos elváltak, viszont utána a gyerekekkel majdnem a szomszédunkba költözött, szóval olyan félig családtag, de az utóbbi időben inkább barátnak mondanám.

Amikor találkozunk, szinte mindig a gyerekekkel van, nemrég ment vissza munkába és azután is mindig a gyerekekkel van, nem hinném, hogy sok ideje van magára és előtte sosem adtam neki ajándékot amíg "rokonok" voltunk.

Szeret olvasni, de mostanában erre sincs ideje emiatt lehet nem érdemes könyvet vennem.

Amikor inni láttam ritkán, csak sörözött, de azt nem igazán illik adni ajándékba, inkább bort vagy pezsgőt, csak hátha nem szereti...

Lehet valami bonbont veszek neki, csak múltkor mondta, hogy szeretne többet sportolni meg formába jönni, lehet diétázik is, de a válás után szerintem alapból sokat fogyott.

Illetve inkább a gyerekeknek vegyek valamit, mivel ők a vérszerinti rokonaim és nagyon szeretem őket, néhány baba cuccot meg gyerekkönyvet adtam is nekik, viszont az ő szülinapja lesz, lehet nem kéne, hogy minden a gyerekek körül forog.

Amiket még szeret, azok drágább dolgok vagy amiket inkább partner szokott adni (virág, parfüm, ékszer), én pedig nem szeretnék túl nyomulós lenni, csak valami aprósággal feldobni a napját.

2023. júl. 6. 14:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Tetszik neked?
2023. júl. 15. 00:38
 12/12 A kérdező kommentje:
11. hogy érted, hogy tetszik? Írtam is, hogy nem szeretnék nyomulós lenni és lényegében rokon,fiatalabb is vagyok nála 10 évvel... Nem azért szeretném felköszönteni, mert tetszik 😭😭😭
2023. júl. 19. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!