Ki mit kapott a 18. születésnapjára, ami emlékezetes maradt?
Figyelt kérdés
Én nem emlékszem, mi volt az. Lehet, hogy összevonták a ballagással és érettségivel, de úgy sem emlékszem.2023. jún. 14. 05:47
1/13 anonim válasza:
VW 1,6 Golf 12éveset , igaz motorhibás volt,nekem kellett megjavítanom.Ilyen suliban végeztem. Ballagásra sikerült használhatóvá tennem a barátommal.
2/13 anonim válasza:
E-book olvasót és egy szép nyakláncot, azóta is megvannak. :D
3/13 anonim válasza:
Egy szép aranyláncot a szüleimtől. Most is itt van a nyakamban, 46 éves vagyok.
4/13 anonim válasza:
Semmit.
"Jajj, pont, pont most van a születésnapod? Nem baj, rá se ráncs, majd jövőre megünnepeljük, ugye megérted"
Megértettem.
5/13 anonim válasza:
4+ És jövőre ugyan ez, meg az utána lévő évekre.
6/13 NTBS válasza:
Utánna héten volt a szalagavató. Így semmit.
7/13 joereal válasza:
Egy dololgra emlékszem, apám haverja felhívta a figyelmemet, hogy most már mehetek kocsmába... :)
8/13 anonim válasza:
Aranyékszert, de már nem emlékszem, hogy pontosan melyiket.
9/13 anonim válasza:
Én a tárgyi ajándékokra egyáltalán nem emlékszem, pedig kaptam az biztos. Amire viszont mindig emlékezni fogok, hogy anya athivta a legkedvesebb barátaimat a tudtom nélkül és a teraszon sutiztunk és szörpöztünk, és volt pár üveg sör is az asztalon.
A jó hangulatú délutánra emlékszem igazából csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!