8 éve nem készítettem semmit kézileg, de úgy néz ki megtaláltam potenciálisan életem párját és most nem tudom mit ajándékozzak Neki, ami saját készítésű, adnátok ötleteket?
Sziasztok.
8 éve volt utóljára, hogy bármi ilyen dolgot csináltam valakinek, mivel nem értékelték, nem kellett, mindig a vett ajándékok voltak a jók, de azokért sem voltak hálásak, hanem alap dolog volt Nekik.
Most abban a helyzetben vagyok, hogy van egy hölgy, akivel feljöttek ilyen dolgok, hogy szereti a saját készítésű ajándékokat.
Őszintén szólva már most a mindenem ez a nő és nagyon szeretném lenyűgözni.
Nincs túl sok ötletem és semmi olyan különlegeset nem találok, amire azt mondanám, na ez tényleg az.
Több dolgot szeretnék adni.
Van itthon:
- Filcek
- Színes karton lapok
- Cellux
- Ceruzák
- Tinta
- Üvegecset hozzá
- Genotherm
- Dísz levél papír (Verseket írtam rá, egyet írtam is Nekik)
- Pasztelkréta
- Flitterek
- Körömdísz kövek, amik öntapadósak, bár nem vagyok biztos benne, hogy körömdísz, csak hogy öntapadós kis kövek
Verset azt írok Nkei, de nem csak ilyet szeretnék, több dolgot.
A kuponokhoz hasonló dolgok érdekelnének például, és postán feladhatónak kell lennie az ajándékoknak, mivel messze lakik és nem most fogunk találkozni.
Nem ilyen illatos üveg kategóriás dolgokat szeretnék, amik megbüdösödnek, hanem tényleg valami nagyon-nagyon különlegeset, de semmi nem is jut eszembe, le vagyok fagyva.
- Kis kalendárium jutott eszembe, amibe titkokat írok (ha van jobb ötletetek, akkor várom azt is) vagy kis rajzokat rakok
- Versek
- Collage, de nem tudom mit rakjak bele...
Nagyon megköszönném a segítséget, komolyban gondolkozom a hölgynél és le akarom nyűgözni teljesen, olyat adni Neki, ami tényleg maradandó és hasznos is olyan értelemben, hogy nem csak egy dísz, hanem valamit meg tud belőle vagy valami, ami nagyon pozitív hatást kelt benne és szívesen nézegeti.
Atr az eget komolyan nagyon szépen Köszönöm, ezek rohadt júk, de komolyan.
Már fogomtudni miket adok Neki :))))))
Ha van még jöhet, nagyon kreatívak vagytok, Nekem ezek nem mentek volna.
Komolyan ezer hálám Nektek skacok!
Főleg a bő kifejtésért <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!