Esküvőre már csak pénzt szoktatok ajándékozni vagy szükséges rá írni a meghívóra, hogy csak arra van szükség?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy jó ideje már mindenki ráírja a meghívóra, hogy ne ajándékot, hanem pénzt adjanak a vendégek az ifjú párnak. Viszont ez már bevált szokás lett, igaz? Nem szeretném ráírni a meghívóra, gondolom nem fognak mikrót vagy étkészletet hozni a rokonok, ha már 5+ éve együtt élünk a párommal.2023. febr. 20. 19:24
11/17 anonim válasza:
Nekem testvéremék ráírták egy vicces idézetszerűvel, hogy aki nem tudja mit adjon az adjon pénzt. Nem volt gáz és így legalább nem vásároltak össze az emberek minden hülyeséget. Aki meg ismerte őket az esküvőn kívül is adott ajándékot.
12/17 anonim válasza:
13/17 Kései Sirató válasza:
Én nem égetném magam ilyen kuncsorgással.
14/17 anonim válasza:
Én elég újhullámos gondolkodó vagyok. Szerintem, aki nem tudja kifizetni az esküvőjét segítség nélkül az inkább ne házasodjon. Vagy tartson egy egyszerű összeíratkozást. Ha valakinek meg van rá pénze az ne várja a "hagyományokra" hivatkozva, hogy majd mindenki fizetni fog. Véleményem szerint attól még, hogy valaki házasodik az nem jelenti azt, hogy a másiknak anyagi kiadásba kell vernie magát. Az meg, hogy a meghívóba még bele is írják, hogy pénzt kérnek szerintem gáz, de nagyon.
15/17 anonim válasza:
Ha szimpla vendegsegbe megyek sem üres kézzel érkezem
Te igen? Se virág, se bor?
16/17 anonim válasza:
Mi nem élünk együtt, két külön városban lakunk, dolgozunk, s nekünk is megvan egyenként is mindenünk. Mi is rá fogjuk írni meghívóra, hogy ajándék helyett pénzt szeretnénk. Vannak erre nagyon frappáns szövegek. Aki érti, az érti, aki meg nem, akkor azon sem fogunk megsértődni. :)
17/17 anonim válasza:
A meghívóra írjátok rá hogy:
Jobb ha el se jöttök, összejövetel nem lesz, csak a pénzt küldjétek a mellékelt számlaszámra. (de az 6 számjegyű legyen!) Utána egy cukrászdában saját költségetekre egyetek egy szelet tortát az egészségünkre! 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!