Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit lehet venni olyan szulokne...

Mit lehet venni olyan szuloknek akiknek mindenuk megvan?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok, az evek soran az osszes letezo kreativ ajandekot kilottem

Tavaly mar nem volt otletem ezert edesseget/alkoholt kaptak

Idén nem szeretnek felesleges ajandekokat venni de egyszeruen otletem sincs mit lehetne

Amit szerettek volna megvettek mar egymásnak

Elmények pl nyaralas wellness sajnos nem opcio mert a munkajuk miatt nem megoldhato

2022. dec. 15. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Körül kell nézni, mi az, ami bővíthető vagy elavult.

Mi a hobbijuk?

2022. dec. 15. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Könyvet - ha szeretnek olvasni.

Ha nem, akkor bonbont vegyél.

2022. dec. 15. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kávékülönlegességet, egy finom teaválogatást, dobozos csokit.
2022. dec. 15. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmit . Ahol nincs 14 alatti gyermek a nagy karacsony infantilizmus . Mara a karacsony csak egy ocska marketing trukk. A szociban tombolt a karacsony mania . Fenyofa vadaszas , faragas , fadiszites , ajandek hegyek , boldogsag . Ennyire volt vallasellenes a rendszer . Kozrohej . Jott a valtas , mufenyo becsbol , famunkak megszuntek , egyre kevesebb ajandek . Mindeki meghalt vagy nagybeteg . Az elet nem vegtelen de erre 50 alatt nem szabad gondolni . A szexbombakbol demens szipirtyok lesznek , borzaszto . A fenyocsemetek kivagasa buncselekmeny . Az egesz orszagot fenyoerdok borithatnak ami roppant egeszseges lenne . Ugyanis mindenki megbetegszik legkesobb 60 eves koraig . Pl esapamat vasembernek hivtak . 64 evesen hunyt el rakban 15 evvel ezelott . Ja es aki sulyos beteg leszaz automatice megbolondul. Nagyon csunya dolog . Barati korebol 6 bol ketten elnek sulyos betegen demensen . Csak a teljesen onfeledt zemberek kepesek boldogan karacsonyozni .csovaz szaktarsak .
2022. dec. 15. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Latom nem teccik . Nekem sem de ez a valosag . Aki nem keszul fel erre mint en is , az megszivja . Mert az ido kereke csak forog , forog . A cintermekben a fejfak elkorhadnak es kidolnek . De valahanyszor fejfat farag ... . Kos karoly ist ihnen unbekannt ? Sajnos don corleone is 30 ev mulva csak egy labjegyzet lesz a natos törikonyvben, amit fleto unokaja fog irni .
2023. jan. 14. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ich habe diese festen knapp ubergelebt . Zum gluck alles wunder dauert nur 3 tage lang .
2023. jan. 15. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!