Milyen ajándékot vigyek egy lány osztálytársamnak osztálykarácsonyra?
Állítsál össze neki mikuláscsomagot olyan dolgokból, amit ő is szeret.
Vagy, hát, amit te szeretsz, és szivesen megkapnád te is ajándékba, mert tudod, hogy jó
szelet/tábla/1-1 kocka csokik, sósmogyoró, mandarin, szaloncukor, plüss, mézeskalács is mehet bele, ilyen meglepitojás, rágó (lehetőleg finom), nyalóka, toll, kisnaptár, jegyzetfüzet, illatosgyertya. 1-1 kockából asszem az a párizsikockás jó. Meg pl egyszer asszem ettem olyat is, hogy ananászkocka. Ezek fincsik, de ha bizonytalan vagy, akkor inkább vegyél belőle kettőt, és kóstold meg, és csak ha finom, akkor rakd bele a csomagba. Márkás mikulásfigura is mehet bele, rajzolhatsz is bele neki valami képeslapot, ropi is mehet bele, kekszek, gabonapehelyszeletek, zabszelet is, ostya is, kókuszrúd
*plüsst ha akarsz, akkor abból elég egy kulcstartónyi. :):)
Ja meg még gyümölcsös müzliszelet is mehet bele akár. Többit még nem kóstoltam, de a gyümisek szerintem jók. :):)
Illatgyertya, karkötő, nyaklánc, hajgumi, kulcstartó, közös képet képkeretbe ha van esetleg, takaró, telefontok, könyv, karácsonyi díszek, arcmaszk, ha szeret sminkelni akkor smink esetleg, kedvenc csoki, nasi, üdítő
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
a jó illatú gyertyának mindenki örül
az ilyen égősorok is nagyon jó ajándékok lehetnek
vagy valami karácsonyos fürdőbomba
csokik, karácsonyi bögre, notesz/határidőnapló, szép toll
vagy valami hasonló, ne gondold túl, az ilyen karácsonyi ajándékozáson senki nem vár valami hatalmas, nagyon személyre szóló dolgot :)
(én is 16 éves lány vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!