Tanároknak ajándék?
minden évben veszek 1 kiss meglepit karácsonyi ajándékot
1.000- 4.000 ft /fö
Kilőve
Határidönapló gyertyatartó szappan tusfürdö élmenyek napot rajzolás torta gyümölcs bor...semmi esetre sem nem szeretnék ilyent
Senki sem akar közösködni valaki vesz valaki nem vesz?
Mit vegyek nekik?
Nagyobb ajándék kilöve!
Légyszíves írd le hogy mik a szempontok amilyet nem szeretnél és ha lehet akkor arra amilyet szeretnél.
Leírtál sok különbőző dolgot hogy mit nem szeretnél és így nehéz megmobdani hogy mik is a kizáró szempontok.
Amiknek én a legjobban örültem az elmúlt években pedagógusként: könyvutalvány (2e, saját készítésű képeslappal), teaválogatás, személyes karácsonyfadísz (abban az évben házasodtunk a férjemmel, a monogramunk van rajta).
Igazából a lényeg, hogy valami olyasmi, ami kötődik a tanárod érdeklődési köréhez. Rengeteg illatgyertyát is kaptam, de például nem szeretem őket. Kávét viszont nem kaptam soha, mert tudják a legtöbben, hogy nem kávézom.
Az utalványokkal pedig nem lőhetsz mellé. Azokat is személyessé teheted, ha saját készítésű képeslapba rejted.
Leginkább viszont a szándék a lényeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!