Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Diplomaosztóra így vennétek...

Diplomaosztóra így vennétek külön a fiatok párjának ajándékot?

Figyelt kérdés

5 éve egy párt alkotnak. Nem házasok, nem jegyesek, hanem egy pár. Ennek ellenére a lányt nagyon szorosan ismerem, 1 évet élt is nálunk.

A fiam vesz neki ajándékot természetesen. Nem vagyok még az anyósa, ez igaz, de hasonló a viszonyunk. Szerintetek így hogyan illik? Én szívem szerint vennék, de nagy, drága ajándékra nem futja.

Egy ezüst karkötő, vagy egy szép válltáska és hasonló árkategória nem kevés oda?

2022. jún. 12. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Mi 10 éve vagyunk egy pár, tehát duplája, mint ők. "Anyósomék" (párom nevelőanyja - az igazi sajnos meghalt és valódi édesapja sajnos nagyon fogukhoz verik a garast (teljesen ellentétesek a mi felfogásunkkal sajnos, de az ember nem anyóst választ, hanem párt, a párom meg a legédesebb teremtés az egész univerzumban) . Én nyakadba ugranék a helyében az örömtől, ha kapnék egy ezüst cuccot (- bár pasi vagyok,vagy bármi szépet és elegánsat, akár egy okosórát hasonló értékben)

De én én vagyok.

Mi 10 évesek múltunk 2022.május 24-én.

2022. jún. 12. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevés, nagyon kedves gesztus lenne. Azt meg nyilván a lány is tudja, hogy nem dúskàltok a pénzben, és nem is vár drága ajándékot.
2022. jún. 12. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon szép gesztus lenne tőled, hidd el akármit is kap nagyon fog neki örülni! :)
2022. jún. 12. 22:11
 4/9 anonim válasza:
100%
Én kaptam az anyósoméktól egy szép biciklit, én választottam ki. Nem vártam el persze, ha nem adnak semmit, akkor sincs semmi, de örültek a sikeremnek és így mutatták ki
2022. jún. 12. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedvesek vagytok!

Fogalmam sem volt, hogy milyen értékben illik ilyenkor, ha nem vagyok közeli hozzátartozó. A fiamnak egy kicsit drágább ajándékot vettem, de mégiscsak az én fiam.

Azért került bennem elő a kérdés, mert egy kollégám a fia menyasszonyának, csak úgy, alkalom nélkül vett egy arany ékszert. Talán az volt az alkalom, hogy lassan házasodik az ifjú pár, nem tudom. Ők sem gazdagabb család, mint mi, csak nem bennem ez azt az érzést kelti, ha már ajándékozok, akkor “adjam meg a módját.” De én nem tudnék most zsebből kipengetni egy aranyat, sem egyéb hasonló drágaságot. Kolléga is eladott más értékes tárgyakat, hogy a fia választottjának vásárolhasson, de ezt most nem szeretném, annak ellenére, hogy kedvelem a lányt.

2022. jún. 12. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját húgomnak egy márkás parfümöt vettem diplomaajándékba. Örült neki:)

Nem kell túltolni, amit írtál, az pont jó lesz.

2022. jún. 13. 10:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A párom is most fog diplomálni és szintén 5 éve vagyunk együtt. A szüleimmel való viszonya szorosabb, mint a saját szüleivel.

Tőlem egy csokrot fog kapni, benne a szakjához kapcsolódó plüss. A szüleimtől nem tudom kap-e valamit, max. besegítenek a jogsi árába. Először úgy volt, hogy nem is jönnek rá, meghagyják az ő szüleinek és utána kap a kedvenc tortájából egyet.

Nem kell nagyon drága ajándék, esetleg egy karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló, Pandorából vagy hasonló helyről. Igazából egy csokor virág is elég szerintem én nem várnék többet az anyukájától.

2022. jún. 16. 00:03
 8/9 NTBS ***** válasza:
Igen, nagyon kedves gondolat. Parfüm, lánc esetleg szép karóra mind megfelelő lehet.
2022. jún. 21. 20:56
 9/9 anonim válasza:

"Nem házasok, nem jegyesek, hanem egy pár."

Én egy szép csokor virágot vennék neki, elvégre egyelőre nem családtag. Eljegyzésre, esküvőre lehet nagyobb értékű ékszer vagy más. A fiadnak természetesen nyugodtam vegyél nagy értékű ajándékot, ahogy gondolod.

2022. jún. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!