Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ha valakinek ajándékba veszek...

Entomologus_delirus kérdése:

Ha valakinek ajándékba veszek egy kapszulás kávéfőzőt, hagyjam benne a garancia levelet vagy nem illik?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem illendő a másik orra alá dörgölni, hogy mennyit költöttél rá, nem is ezzel a céllal hagynám benne a blokkot meg a garanciás papírt. Egyébként is többen szállunk bele. az illető nem tudja pontosan hányan adunk bele. Van 2 év garancia rá és szerintem az kínos ha odaadom és ne adj Isten pár hónap alatt tönkremegy, de nem tudja kicserélni.

2022. márc. 29. 23:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez a borítékos megoldás tetszik, köszönöm a válaszokat
2022. márc. 31. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Én karácsonyra kaptam a gyerekeimtöl egy (feltehetöen) igen drága lámpát, ök így adták ide a garancialevelet.

Az árat valamennyire azért tudom, mert már jó ideje kerestem hasonlót, de a legtöbb meghaladta azt a keretet, amit rá tudtam volna szánni. Persze lehet, hogy ök találtak valami akciósat, de valószínütlen.

2022. ápr. 1. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy nálad van! Ha szükség van rá, majd odaadod.
2022. ápr. 14. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!