Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Fogorvosnak (nő) mit illik...

Fogorvosnak (nő) mit illik adni köszönetképpen ajándékba?

Figyelt kérdés

Magánrendelésrol van szó, és ugyan fizettem érte sokat, mégis szeretném meghálálni a munkáját, mert egy páratlanul kedves és türelmes orvos.

A bonbont snassznak találom, az olyan semmitmondó. Egy "legjobb fogorvos" feliratu toll vagy kulcstartó szerintetek megállja a helyét? Mit tehetnék még mellé?

És illik ajándékot vinni az asszisztensnek is ilyenkor? Neki mit?

2021. dec. 26. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem jobban örülne, ha megírnád, hogy mennyire elégedett voltál. Ha a keresztneveddel kirakhatja a véleményed a honlapjára, az bőven jó ajándék neki.
2021. dec. 26. 12:24
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 nincs honlapja semmilyen felületen
2021. dec. 26. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Én is vittem a fogorvosomnak ajándékot, fel sem merült bennem, hogy ne vigyek. Persze, hogy nem lenne kötelező, és “csak a munkáját végzi”, de miért ne hálálhatnám meg a kezelési költségen felül valami plusszal az átlag feletti munkáját? Nagyon kevés igazán jó szakember van ma Magyarországon, és ha rátalálsz egyre, miért ne köszönhetnéd meg ilyen módon az egész éves munkáját?

Szerintem a fogorvosos ajándéktárgy nem a legjobb ötlet, viszont valami jobb édesség simán megállja a helyét.

2021. dec. 26. 15:32
 14/14 anonim válasza:
73%
Pacalt.
2021. dec. 27. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!