Mit adnatok karácsonyi ajándékozásra egy fiúnak ?
A suliban ki kellett húzni egy embert akinek veszel ajándékot , egy fiút választottam , de nem nagyon ismerem nem beszélgettem még vele és nem tudom minek örülne .
Fiúk ti minek örulnetek ?
( a bögrét egy unalmas ajándéknak találom , tustfurdot meg parfümöt nem akarom hogy rosszként vegye )
Komolyan nem értem, hogy miért erőltetik ezt az iskolai karácsonyozást.
Mennyi az összeg, amiért vásárolni kell, hány éves a fiú?
Nem akarok beleszólni, de én a helyedben nem költenék 4000-5000 forintot egy ember ajándékára, szerintem az már túlzás, főleg úgy, hogyha nem annyira ismered az illetőt. Nálunk mindig az 1500 Ft volt a minimum keret, de ez sem volt konkrétan megszabva, pl. hogyha az ember kézzel készített valamit a másiknak.
De szerintem mindenképpen nézzél neki DIY ajándék ötleteket. Biztosan találsz majd valami jót neki.
A mai világban már 1500 Ft bol semmit nem tudok venni sajnos csak csokit lehet nem 5000 lesz de szerintem 3000-3500 tuti
Lehet hogy valamit fogok készíteni saját kezűleg .. meg meg latom koszi a válaszokat
Szerintem az is tök jó, ha veszel egy olcsó vicces karácsonyi pólót vagy pulcsit, ha sejted a páciens méretét.
Én ezt fogom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!