Röplabda edzésen húztam az egyik edzős társam mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Nagyon jóba vagyunk ezért nem szeretnék neki bögrét, csokit vagy ilyen átlagos dolgokat adni… Sokat bulizik, sminkel, mindig meg van csinálva a körme tipikus lányos lány. :D Tippem sincs, hogy mit vegyek neki, de szertném ha megjegyezné. Gondolkoztam, hogy valami piát vagy sminket de különlegesebbre gondoltam.
17/L
2021. dec. 1. 10:25
1/4 anonim válasza:
Ha elég intelligens, és olvasni is szokott, akkor vegyél neki valamilyen szerelmes vers gyűjteményt, valami kisméretű könyvecskét a legszebb szerelmes versekkel. A könyvesboltban majd segítenek választani. Vagy ha szeret kirándulni, vehetsz neki valamilyen turistatérképet.
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen városi lány abszolút az ellentéte ezeknek :D
2021. dec. 6. 10:32
3/4 anonim válasza:
Akkor vedd meg neki Fábián Janka: Emma szerelme c. könyvét, olyan jó, hogy le sem lehet tenni. Azért mert városi lány, még olvashat. Remélhetőleg.
4/4 anonim válasza:
Illetve pont azért, mert városi lány, járjon csak kirándulni az erdőbe, hegyekbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!