Vérnyomásmérő lehet jó ajándék?
Ez eleg gaz kerdes volt,hogy ingyen mit lehet kapni (...)
Keszits valamit, sajat kezzel, adventi koszorut, vagy karacsonyi asztal, ajtodiszt - de az alapanyag akkor is penzbe kerül.
Vegyel egy jo minösegü desszertet, egy üveg italt, tusfürdös-kozmetikai csomagot,jövö evi fali, vagy zseb-naptarat.
Na, a #9. kérdése bennem visszavonhatatlanul azt váltotta ki, hogy trollkodik.
Szia! Nem Te vagy az a nő, aki szexuális dolgokra ajánlottad fel magad egy kedves kollegád segítségéért? Aztán nekem priviben megírtad, hogy csak az emberek agyát akartad felhúzni? Ha így van - üdvözöllek.
Menj el egy nagyobb kínaiba, ahol vannak háztartási dolgok, nagyon olcsón lehet nagyon látványos ajándékokat kifogni.
Én pl. szintén kollegának 1500 Ft-ért vettem olyat, hogy két üveggyertya, két illatvisasz, párologató, két mécses, két nagy illóolaj.
De 600 Ftért volt kicsi verziója, párologató+mécses+picike illóolaj.
Piti árú, de látványos ajándék.
Tavaly szintén kollegáknak díszdobozos bögrét-kiskanalat vettem, cuki karácsonyos, szintén nagyon látványos, 800 Ft volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!