Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Vérnyomásmérő lehet jó ajándék?

Vérnyomásmérő lehet jó ajándék?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem ajándékra költeni, itthon pedig van belőle kettő is. Egy 25 éves kollégának lenne.

2021. nov. 21. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Miért akarsz ajàndèkozni ha nem tudsz? Ha azért mert mondjuk nevet húztatok, akkor nyilván meg van beszèlve a keret is. Ha nem tudod teljesíteni maradj ki belőle, te se kapsz, te se adsz... Azért legalább egy ezrest szànhatnàl a dologra
2021. nov. 25. 07:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez eleg gaz kerdes volt,hogy ingyen mit lehet kapni (...)

Keszits valamit, sajat kezzel, adventi koszorut, vagy karacsonyi asztal, ajtodiszt - de az alapanyag akkor is penzbe kerül.

Vegyel egy jo minösegü desszertet, egy üveg italt, tusfürdös-kozmetikai csomagot,jövö evi fali, vagy zseb-naptarat.

2021. nov. 25. 07:23
 13/20 anonim válasza:
100%
Vérnyomásmérő 25 évesnek?! Tán ideges termeszetű és mérnie kéne!? :D
2021. nov. 25. 07:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Na, a #9. kérdése bennem visszavonhatatlanul azt váltotta ki, hogy trollkodik.

Szia! Nem Te vagy az a nő, aki szexuális dolgokra ajánlottad fel magad egy kedves kollegád segítségéért? Aztán nekem priviben megírtad, hogy csak az emberek agyát akartad felhúzni? Ha így van - üdvözöllek.

2021. nov. 25. 08:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem egy trollkérdés. Amúgy azért gondoltam a vérnyomásmérőre, mert azért nem egy olcsó dolog (5 ezer), másrészt hasznos lehet, harmadrészt spórolás végett. És egyedibb ajándék, mint egy csoki.
2021. nov. 25. 08:59
 16/20 A kérdező kommentje:
De szerintem olcsóbb gyertyát fogok venni inkább reakciókat tekintve.
2021. nov. 25. 09:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el együtt moziba, színházba, sörözőbe, borozóba. Olcsón is megúszhatod.
2021. nov. 25. 09:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy nagyobb kínaiba, ahol vannak háztartási dolgok, nagyon olcsón lehet nagyon látványos ajándékokat kifogni.

Én pl. szintén kollegának 1500 Ft-ért vettem olyat, hogy két üveggyertya, két illatvisasz, párologató, két mécses, két nagy illóolaj.

De 600 Ftért volt kicsi verziója, párologató+mécses+picike illóolaj.

Piti árú, de látványos ajándék.

Tavaly szintén kollegáknak díszdobozos bögrét-kiskanalat vettem, cuki karácsonyos, szintén nagyon látványos, 800 Ft volt az egész.

2021. nov. 25. 10:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. nov. 25. 12:12
 20/20 anonim ***** válasza:
17%
Még a 3 éve lejárt undorító ízű 200FT-Os bonbon is jobb
2021. nov. 29. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!