Van olyan ajándék, amit a legtöbben gáznak tartanak, de te örülsz neki?
Figyelt kérdés
Nálam ilyen a tusfürdő-dezodor kombó, illetve a zokni.2021. nov. 20. 12:39
11/15 anonim válasza:
Nálam is a tusi csomagok. Meg vagyok halva a fürdős cuccokért
12/15 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számít gáznak mások szerint, de én inkább a praktikus dolgokat szeretem, mert a húszezredik kerámiafigurával nem igazán tudok mit kezdeni. Pl.: tusfürdő, mert az mindig kell, füzetek, tollak, ceruzák, filcek (sokat rajzolok, szóval az ilyesmi jól jön), a bögréket meg alapból nagyon szeretem :D
13/15 anonim válasza:
Ruha, zokni, fehérnemű, gyertya, valami tároló doboz
14/15 anonim válasza:
Tusfürdös csomagokat imadom. Elhasznalom, illatos is leszek, ha kifogy, kidobom es a helyet se foglalja.
Inkabb mint egy 20. bögre.. amit sose fogok hasznalni, vagy egy disztargy amit kiteszek es csak porfogo.
15/15 anonim válasza:
Mindegy, csak hasznos legyen, és ne foglaljon helyet.
Sokkal jobban örülnék a gyümölcsnek, mint ezeknek a gagyi bonbonoknak, sajnos nagyon finnyás lettem csoki terén.
Egy rossz minőségű, átlagos bonbon 1000 ft-tól kezdődik, na most ebből lehet 1-1 kiló kivit és almát venni. Vagy bármilyen más gyümölcsöt. Akár még szépen becsomagolva ünnepivé is lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!