Mi lenne az ideális ajándék?
Szóval a barátomnak szeretnék karácsonyi ajándékok venni, de ötletem sincs, hogy mit. Egyidősek vagyunk (17) Tavaly egy bögrét kapott tőlem, aminek nagyon örült. De mivel már egy éve, hogy együtt vagyunk, valami különleges/komolyabb dolgot szeretnék adni.
Ruhaneműt azt nem veszek, mert ő kizárólag csak olyat visel, amit ő választ ki magának, mert nagyon kényes ezekre a dolgokra.
Tudom, hogy az animékért van oda nagyon, meg szeret focizni, de focilabdája az van (nem is egy) úgyhogy az kilőve, meg az úgy nem is igazán nevezhető különleges ajándéknak.
Van ötletetek, hogy mit vegyek?
Írtad, hogy szereti az animéket és ha tudod melyik a kedvence, akkor vehetnél neki Funko POP figurát.
Ha nem csak tárgyban gondolkozol, mint ajándék, akkor közös élménynek jó program elmenni korcsolyázni, vagy szabadulószobába esetleg, ha szeretitek az ilyesmit.
Tudom, azt írtad venni, de ha van egy kis kézügyességed, akkor a közös emlékeitekből, képeitekből készíthetnél egy albumot, ami személyesebb ajándék, mintha boltban vennél valamit.
Vegyél neki anime figurát vagy mangát. Vagy öltöz be valamelyik kedvenc lány anime karakterének..
Annak biztos jobban örülne mint egy hülye bolti vacaknak.
Csumi
17f
Hármas: Nem azt kérdezte hogy az évfordulójukra mit vegyen Igen is nagyon nehéz a fiuknak ajándékot választani szóvl én megértlek
Az anime figura jó ötlet de mondjuk csináltathatnál neki egy párnát amin a közös képetek van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!