Tudnátok segíteni ajándék ötletben?
Figyelt kérdés
Időben elkezdtem gondolkodni karácsonyi ajándékon mert sajnos mindig utolsó pillanatra hagytam eddig. Viszont van olyan személy akinek egyszerűen semmi ötletem. Anyukám tesója, nagynénémnek szeretnék ajándékot adni azonban nem túl könnyű. Minden ott kezdődik hogy nem nagyon vannak hobbijai szinte mindig csak dolgozik mert el van havazva. Nem szokott már leülni olvasni, nem jár el sehova és jó anyagi helyzete miatt megteheti hogy ha szeretne valamit a lakásába vagy magának megveszi, így nem igazán tudom mit adjak. Nem feltétlen gondolok nagy értékre, tavaly pl verset írtam neki azon nagyon meghatódott és látszott hogy tetszik neki. De nem akarok idén is verset adni, a kézügyességem pedig nem a legjobb ilyen barkácsolás és alkotás terén. Ötletek?? Ami segítség lehet van 3 macskája, nagy maincoonok vagy hogy írják és őket nagyon szereti.2021. okt. 30. 09:50
1/7 anonim válasza:
Vászontáskára nyomtattass valami cuki cicamicás art dolgot
2/7 anonim válasza:
Ha nem maradsz a kreatív oldalon akkor akár a cicáknak is vehetsz valamit. Én szoktam örülni olyan ajándéknak ami igaziból a kutyámé. Pl új bolhanyakörv vagy egy új hám-póráz szett. Cicákban nem vagyok otthon, de biztos nekik is lehet venni klassz dolgokat.
3/7 anonim válasza:
Nálunk a család egyik tagja ilyet fog kapni idén karácsonyra:
De a saját magad által készített dolgok közül sem mindhez kell nagy kézügyesség. Gyöngyfűzés, szalvétatechnika könnyű, kezdőknek is szokott sikerülni. Vagy süthetsz valami sütit, ha tudsz.
4/7 anonim válasza:
Vegyél neki színházjegyet. Ha van férje/párja, akkor 2-őt, ha nincs, akkor magatokkal hívd el. Csak lesz annyi ideje, hogy elmenjen. Valami musicalt, azt mindenki szereti.
5/7 anonim válasza:
#4 én pl kifejezetten utálom a musicaleket, és a környezetemben többen is vagyunk így ezzel... :D
a 3. voltam
6/7 anonim válasza:
Ha sokat dolgozik akkor vegyél neki valami masszázs cuccot amilyeneket olcsón lehet kapni pl. amazonon meg ilyenek. Annak biztos örül ha munka után egy ilyen párnán vagy ilyesmivel tud egy kicsit pihenni. Vagy ilyen szépségápolásj csomagot pl. testápoló, arc-kézkrém, parfum esetleg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket. Adott egy két jó ötletet, köszönöm!
2021. nov. 1. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!