Szerintetek jó ötlet könyveket rakni a cipősdobozba?
Ha ennyire félted a könyvet ne add tovább.
Élelmiszernek, ruhának jobban hasznát veszik, vehetik.
Egy volt Mikulásgyáros
Inkább tedd fel fészen egy ilyen jellegű csoportba, pl. Budapest minden ingyen, írd mellé, hogy te szeretnél választani, olyan gyereket keresel, aki szeret olvasni, nem engedheti meg magának, stb., karácsonyi ajándéknak szánod.
A cipősdobozban tényleg lutri a dolog, hogy jó helyre megy-e.
Vagy akár a helyi családsegítőbe menj be, mondd el, hogy ezt szánnád adománynak, ha tudnak olyan családot, ahol örülne ennek a gyerek, kössenek össze velük, amennyiben a szülők is beleegyeznek.
Előrebocsájtom, hogy én nagyon szeretek olvasni, úgyhogy ne fikázásként értsd, amit írok.
Cipősdobozba ez nem való. A Harry Potter sorozat idősebb, mint bármelyik gyerek, ahová a doboz kerülhetne, emellett még még mindig nagyon ismert. Szóval amelyik gyerek olvasásmániás, az simán kivette már könyvtárból és elolvasta úgy. Úgyhogy ezt inkább célzottan érdemes elajándékozni, csóró Potter-rajongó gyereknek. Vagy könyvtárnak. De akár kórházak gyerekrészlegébe is beviheted, ott szerintem nagy sikere lenne.
Én is inkább felajánlanám egy fb csoportba rászoruló, olvasni szerető gyereknek. Szerintem nagyszerű ajándék lehet a fa alatt!
És anonim maradhatsz, ha esetleg nem személyesen adod át, vagy valakin keresztül megy aki ismer rászoruló családot. Rengetegen örülnének neki, míg a cipős dobozba valljuk be őszintén, kerülhet olyan helyre, ahol eltüzelik. Az nagyon lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!