Másnak is ennyire nehezen megy az ajándékkeresés? Tudom, hogy mit szeretnék venni, csak egyszerűen nem találok olyat, amit én elképzeltem. Pl. szeretnék egy olyan hógömböt, amiben két szerelmes pár van, de csak esküvőset találok.
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de próbáld azt ki, hogy magad készítesz ajándékot. Saját kezeddel és a kreativításoddal.
Hidd el, élete egyik legszebb ajándéka lesz és többet fog neki érni, mint az általad említett 100+ ajándék.
Én 29F, ő 22L.
Jól hangzik, javasolták már a környezetemben is, csak most nagyon rákattantam a hógömbre meg az ékszerekre.
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Hógömböt is lehet ám kézzel készíteni. :)
Keress rá neten, de egy cuki szép formájú befőttes üveg, egy olyan figura, amit szeretnél bele, belülről beleragasztod (vízálló ragasztóval).
Hó helyett nagyszemű csillámpor, a folyadék az glicerin + desztilált víz (gyógyszertárból kapható), a lehető legjobban színültig töltöd, a rácsavart kupakot ráragasztod, szép masnival eltakarod a ragasztást, éééés ennyi. :)
A legmacerásabb része megtalálni bele a tökéletes figurácskát.
De olyat is szoktak venni az emberek ajándékba, aminek a másik örül.
A hógömb nálam a toll-bögre-tusfürdő kategória, amikor az ember csak megrendeli az első dolgot, amit az árukeresőn meglát, az ajándékozott pedig könnycseppel a szeme sarkában mosolyog hisztérikusan.
Ezért kell figyelni az ajándékozottra, mit mond, mire vágyik régóta, elejtett utalások, stb. Erőfeszítés.
"szeretnék egy olyan hógömböt, amiben két szerelmes pár van"
Mi a célod, tudatni akarásod azzal, hogy KÉT szerelmes PÁR legyen a gömbben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!