Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen esküvői ajándékot...

Milyen esküvői ajándékot adjunk az ifjú párnak?

Figyelt kérdés

Másodunokatestvérem hívott meg az esküvőjére.

Alig tartsuk a kapcsolatot, milyen ajándékot illik adni a pénz mellett?

50ezer Ft-ra gondoltam + ajándék? 🎁

Elég jómódú gazdag családról van szó

2021. júl. 9. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Még ennyi pénz is sok.
2021. júl. 9. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Családként gondoltam az 50ezer ft-ot.

(Férj, feleség, 2éves baba)

2021. júl. 9. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen korrekt az 50 ezer, plusz ajándék szerintem nem kell. Mivel nem tartjátok a kapcsolatot, jó eséllyel mellélőnél az ajándékkal.
2021. júl. 9. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
25%

Én biztos nem adnék ennyi pénzt, amúgy sem a megajándékozott, hanem az ajándékozó pénztárcájához kell szabni az összeget (+ nem fogok valakinek több pénzt adni, ha gazdag, mintha csóró lenne). Persze neked kell tudni, ha nektek ez az összeg nem fog hiányozni, nem lenne jobb helye, akkor hajrá. De ajándék már teljesen felesleges mellé. Én eleve el se mennék olyasvalaki esküvőjére, akivel alig tartom a kapcsolatot.

"Családként gondoltam az 50ezer ft-ot." - nyilván, miért, van aki még a 0 éves kisbaba nevében is ad 50 ezret?

2021. júl. 9. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A jómódú gazdag családról van szó, biztos nem azért csinálnak esküvői vacsorát/ lakodalmat, hogy több legyen a bevételük, mint amennyit kiadtak az egész esküvőre/ lakodalomra. Adjatok annyit, amennyit jónak láttok, és nem okoz túl nagy gondot megválni tőle és valami poénos ajándékot. A gazdagok szeretik az ilyesmiket.
2021. júl. 10. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!