Mit vigyek 60. evfordulora?
Figyelt kérdés
Baratom nagyszulei mar a 60.at unneplik es meghivtak enni mit szokas ilyenkor vinni? (Nem talalkoztam meg veluk, nem ismerem oket) 16/l2021. jún. 19. 08:09
1/13 anonim válasza:
Csoki, virág, bor szentháromságból válassz.
2/13 anonim válasza:
Szerintem itt csak +1 fő leszel, 16 évesen nem elvárható, hogy bármit vigyél.
3/13 anonim válasza:
Szerintem kortól függetlenül illik valamit vinni vendegsegbe. Természetesen mivel nincs sajat kereseted, akar egy tortát is suthetsz nekik pl. Gyumolcsokkel kirakva a 60 a tetejen. Ez egy kedves gesztus. De egy bonbon, bor is megteszi, ha a szüleid is igy gondolják!
4/13 anonim válasza:
Azért az édesség idős embereknél a cukorbetegség stb. miatt nem biztos, hogy pont jó ötlet, de egy szép csokor kellően udvarias megoldás. Mivel nem közeli ismerősök vagy barátok, nem kell túlgondolni, a gesztus a fontos, az is örömet okoz.
5/13 anonim válasza:
Kiegészítés az előzőhöz: bármi ajándéknál többet ér, ha igazi figyelemmel meghallgatod a történeteiket. Nekik jól esik felidézni az életútjuk szép pillanatait, és te is tanulhatsz belőle.
6/13 anonim válasza:
Max virágot, de leginkább semmit. Közöd sincs sok hozzájuk, másrészt baromság akárki másnak ajándékot adni a házassági évfordulójára, az arról a 2 emberről szól.
7/13 anonim válasza:
#6: Ezt én is így gondolom, de az alapján, hogy ők meghívták az egész családot, gondolom nekik nem annyira privát dolog a házassági évforduló. Én tuti nem hívnék meg senkit és így nem is kérnék senkitől ajándékot. De ha elmennék máséra, akkor vinnék valami jelképes dolgot. Virág az jó lehet. Csokit már írták fentebb miért nem biztos hogy jó, de ez a borra is igaz. Manapság egyre több "hobbi borkostóló" van (azzal a különbséggel hogy ők le is nyelik a bort). Van nekem is pár olyan ismerősöm, aki az 50 ezres/palack alatti borokat "meg sem bírja inni", állítása szerint. Szóval a bor is csak akkor jó manapság, ha tudjuk hogy szereti azt az adott illető.
8/13 anonim válasza:
7! Egy cukorbeteg, ha nem ehet csokit alkoholt hogy fogyaszthatna? 🤔
9/13 anonim válasza:
A virág csak a hölgynek szól, a férjének nem. Szerintem az nem jó évfordulós ajandek. A desszertet tovabb tudjak adni az unokaknak-az jo ajandek😂
10/13 anonim válasza:
#8: Nem tudom, nem ismerem a betegségét. Volt két cukorbeteg szaktársam is, elég nagy ivók voltak. Szóval gondolom ihatnak alkoholt a cukorbetegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!