Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 1 éves kisbabának a szülinapi...

1 éves kisbabának a szülinapi bulijára mit illik venni?

Figyelt kérdés
Gondoltam a szülőknek is viszek valami ajándékot, de a babának nwm tudom mit lehet venni

2021. jún. 8. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Fiú vagy lány?

Szerintem valami mesét. Tom és Jerry vagy ilyesmi. Hadd nőjön fel ő is csodás mesékkel ahogy mi 🥰

2021. jún. 8. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Fiú. Milyen formátumbam vegyem, Dvd-ben? Lehet még kapni dvd-t? Nem rossz ötlet, köszönöm szépen. Várok még ötleteket.
2021. jún. 8. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg lehet kérdezni a szüleit, hogy mi jönne jól a picurnak. Tavaly voltam egy 1 éves szülinapján. Nem volt nagy felhajtás, voltunk kb. hatan. Megkérdeztem az édesanyját, aki nagyon jó barátnőm, hogy mivel "lephetném meg" a kicsit, mire van szükségük és azt mondta, hogy igazából mindenük megvan, rám bízza. Végül én süthettem meg a tortát, mert imádok sütni a szabadidőmben (természetesen egyeztettem előtte, hogy a kicsi szempontjából mi kerülhet bele és mi nem), és nagyon örültek neki - a pindurnak is nagyon bejött, főleg a gyertya :)
2021. jún. 8. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Képeskönyv, amiben kevés szöveg van, vagy egyáltalán nincs szöveg. Ha tudod, hogy mi érdekli, pl 1 éves kisfiúkat simán érdekelhetnek már az autók vagy valamilyen állatok, akkor az ahhoz illeszkedő képeskönyv vagy mesekönyv is jó választás lehet
2021. jún. 8. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a szüleit, ha nem akkor pl fürdőskönyver
2021. jún. 8. 21:23
 6/8 krwkco válasza:
72%

Vannak 5-6 műanyagborítású lapból álló játékkönyvek. Nagy színes rajzokkal.

Vagy valami plüss állatot, azt szeretik a kicsik.

Esetleg ruhát, rugdalózót, kis cipőt, amit később használhat, ha a szülők nem állnak valami jól.

2021. jún. 9. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne azt nézd, hogy most hány éves és milyen évszak van. Gondolkodj kicsit nagyobb távlatban.

Horgolt babatakarót vinnék, mondókás könyvet, fürdőjátékokat. Vagy ha kövérebb a pénztárca, mesekönyv sorozatot.

2021. jún. 9. 03:10
 8/8 anonim válasza:

-Hinta ló

-Kis motor

-Baba medence

-Hinta

-Tricikli (ha nagyobb lesz önállóan is tudja hajtani)

-Kerti játszóház

-Babzsák fotel

-Homokozó szett

-Játéktároló doboz

1,5éves kislány anyukája voltam.

2021. júl. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!