1 éves kisbabának a szülinapi bulijára mit illik venni?
Figyelt kérdés
Gondoltam a szülőknek is viszek valami ajándékot, de a babának nwm tudom mit lehet venni2021. jún. 8. 19:49
1/8 anonim válasza:
Fiú vagy lány?
Szerintem valami mesét. Tom és Jerry vagy ilyesmi. Hadd nőjön fel ő is csodás mesékkel ahogy mi 🥰
2/8 A kérdező kommentje:
Fiú. Milyen formátumbam vegyem, Dvd-ben? Lehet még kapni dvd-t? Nem rossz ötlet, köszönöm szépen. Várok még ötleteket.
2021. jún. 8. 20:22
3/8 anonim válasza:
Szerintem meg lehet kérdezni a szüleit, hogy mi jönne jól a picurnak. Tavaly voltam egy 1 éves szülinapján. Nem volt nagy felhajtás, voltunk kb. hatan. Megkérdeztem az édesanyját, aki nagyon jó barátnőm, hogy mivel "lephetném meg" a kicsit, mire van szükségük és azt mondta, hogy igazából mindenük megvan, rám bízza. Végül én süthettem meg a tortát, mert imádok sütni a szabadidőmben (természetesen egyeztettem előtte, hogy a kicsi szempontjából mi kerülhet bele és mi nem), és nagyon örültek neki - a pindurnak is nagyon bejött, főleg a gyertya :)
4/8 anonim válasza:
Képeskönyv, amiben kevés szöveg van, vagy egyáltalán nincs szöveg. Ha tudod, hogy mi érdekli, pl 1 éves kisfiúkat simán érdekelhetnek már az autók vagy valamilyen állatok, akkor az ahhoz illeszkedő képeskönyv vagy mesekönyv is jó választás lehet
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleit, ha nem akkor pl fürdőskönyver
6/8 krwkco válasza:
Vannak 5-6 műanyagborítású lapból álló játékkönyvek. Nagy színes rajzokkal.
Vagy valami plüss állatot, azt szeretik a kicsik.
Esetleg ruhát, rugdalózót, kis cipőt, amit később használhat, ha a szülők nem állnak valami jól.
7/8 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy most hány éves és milyen évszak van. Gondolkodj kicsit nagyobb távlatban.
Horgolt babatakarót vinnék, mondókás könyvet, fürdőjátékokat. Vagy ha kövérebb a pénztárca, mesekönyv sorozatot.
8/8 anonim válasza:
-Hinta ló
-Kis motor
-Baba medence
-Hinta
-Tricikli (ha nagyobb lesz önállóan is tudja hajtani)
-Kerti játszóház
-Babzsák fotel
-Homokozó szett
-Játéktároló doboz
1,5éves kislány anyukája voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!