Párom anyja meg nagyapja egy háztartásban élnek, a papának elég jó nyugdíja van, rendre pénzeli az unokákat, nekem meg télen elhozott egy kesztyűt egy kuka mellől :D
Legutóbb egy előttem minimum 10 évig hordott, kitaposott cipőt kaptam cipőfűző nélkül, ami még csak nem is a méretem :'D.
Határozottan normális körülmények között élünk hál isten mi is, ők is. Mi az istenért adják ezeket nekem??? Semmit nem várok tőlük nem azért, de komolyan ezeknél tényleg a semmi is sokkal jobb bármilyen alkalomra.
2021. máj. 29. 21:39
1/7 anonim válasza:
Majd te is hasonlóan gondoskodj róla, amikor szüksége lesz rád.
2021. máj. 29. 21:49
2/7 anonim válasza:
Mert nem kuldted el eleg hatarozottan a halal f*szara az elso eset utan.
'Bocs, de kerlek soha tobbet ne hozz nekem semmilyen ajandekot, ha azt a kuka mellol vagy a szekreny melyerol banyasztad elo. Nem, nem vagyok halas erte, megalazonak erzem, ugyhogy fejezd be, a semmi is tobb mint ez a szemet.'
2021. máj. 29. 21:53
3/7 anonim válasza:
Szerintem nagyobbat ütne ha egy gyönyörűen becsomagolt nagy ajándékdobozt adnál,esetleg egy kedves kártyával benne egy félig üres csomag rágó, vagy beleharapott rántott hús vagy bármilyen groteszk dolog ami eszedbe jut.
Ne mondd el hogy zavar téged valószínűleg pont ezért csinálja (nem írtad milyen kapcsolatban vagytok).
2021. máj. 29. 23:54
4/7 A kérdező kommentje:
Jó a kapcsolat, sokat segítek nekik, mindig viszünk amire szükség van, ha az egyik ha a másik van kórházban főzök, ha sütök valamit mindig csomagolok, ha elromlott a tv nekik adtam az én tévémet stb. Rendesek velem, én is velük, kapcsolatilag tényleg nincs baj, egyszerűen ezt az ajándékozósdit nem tudom hová tenni, olyan mintha valami nagyon szegénynek néznének, és úgy gondolnák, hogy "majd neki jó lesz az" pedig én vagyok az egész családban a legjobban kereső, sokszor még a párom nővérének is én fizetgetek ezt-azt, ruházom a gyerekét stb... azt mondjuk tényleg érzem, hogy valamiért csórónak gondolnak, csak annak semmi alapja nincs.
2021. máj. 30. 00:08
5/7 Psylocyber válasza:
valami pszichés problémája lehet, ha jóban vagytok ez nem normális.
2021. máj. 30. 00:14
6/7 anonim válasza:
A toronyban van náluk a baj. Anyám is összeszed minden szemetet a lakásból, és rám akarja sózni. Talán hogy ne kelljen kidibnia, mert jó az még, nem tudom. Használt lepedő, foltos törölköző, penészes ruha, 30 éves használt cipő, hiányos étkészlet, 5 számmal nagyobb hálóing, műanyag nagyiotthonka, hiányzó lábú asztal hogy majd megcsinálom, ilyenek. Ne fogadd el, mond hogy a szemetét ne nálad tárolja. Én is ezt teszem, persze duzzog hogy az nem szemét, és legközelebb mást próbál meg rámsózni. A múltkor a jelenlétében behajítottam a lejárt csokit meg a rozsdás krumplinyomót a kukába amit hozott, megsértődött, egy hónapig nem láttam. Ez kb. egy éve volt, azóta nem akart még semmit adni. Hamarosan szülinapom lesz, majd meglátjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!