Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek egy egy évesnek...

Mit vegyek egy egy évesnek keresztelőre?

Figyelt kérdés
Vagy adják pénzt az anyukának ajándékba, majd ő jobban tudja mi kell? Igazából majdnem mindene meg van..
2021. máj. 22. 18:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Adjak *
2021. máj. 22. 18:57
 2/11 Tepfal ***** válasza:
87%
Szerintem a pénznek mindenki örül, az ajándéknak meg vagy igen, vagy nem. Ha tárgyi ajándékot (is) szeretnél, az egyeztesd a szülőkkel, gyerek esetében ez így szokás.
2021. máj. 23. 00:03
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Gépkocsinyeremény-betétkönyv
2021. máj. 23. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem egy 1 évest marhára nem érdekli a pénz. Vegyél egy palack ásványvizet, add neki a kupakot, nagyon boldog lesz és egész nap eljátszik vele... Ha pénzt adsz, azt a szülei kapják, ők költik el, nem a gyerek kapja (akkor is ha a gyereknek vesznek valamit belőle, nem ő kapja, hanem a szülők és ők költik el).
2021. máj. 23. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:

A verzió: Ha a gyereknek akarsz valamit venni, bemész egy pláza játékboltjába és ott elrebeged az épp akkor aktuálisan ottlevő, ráérő eladónak hogy ekkora gyereknek (szerintem az sem mindegy, hogy fiú-e vagy lány) keresel valamit. Megmondod, hogy mennyit szánsz rá (szerintem már kis korban sem mindegy azért, hogy 5.000, 50.000 vagy 500.000) és kész. Ő rögtön fog javasolni jópár dolgot, te pedig eldöntöd, hogy melyik legyen.

B verzió: egyeztetsz a szülőkkel, hogy mondjanak 5-10 dolgot x forint értékben, mire van szükség és választasz.

C verzió: nem veszel semmi konkrétat, bemész az egyik boltba és veszel utalványt annyi pénzért, amennyit rájuk szánsz és átadod a szülőknek.

D verzió: eldöntöd mennyit akarsz adni, és pénzt adsz.

5., E verzió szerintem nincs, max. esetleg az, hogy nem adsz semmit.

2021. máj. 23. 18:47
 6/11 Tepfal ***** válasza:
Régen szokás volt az újszülöttnek ékszert adni - ezt nyilván később fogja majd hordani, nem kisbabaként, viszont ha arany vagy ezüst ékszert veszel, az értékálló. Én ilyet kaptam anno keresztelőre. Számomra nem volt érzelmi értéke, ezért kb. 16 évesen eladtam őket.
2021. máj. 23. 19:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Kaptam uzibe, mű pénisz, mi vibra.. Nem tudtam hogy pedofilok is vannak itt.. Felháborító.
2021. máj. 23. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Állatkert bérlet?
2021. máj. 23. 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Lehet régimódi vagyok, de szerintem keresztelőre még mindig menő az ékszer, már persze ha kislányról van szó. Pont azért, mert értékálló. Ha nem tetszik neki, vagy megszorul, akkor bármikor simán eladhatja.
2021. máj. 24. 00:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen értékű ékszer az, amit ha az ember megszorul, elad és máris jobb lesz a helyzete? 14 karátos aranylánc?
2021. máj. 24. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!