Párom 27 nő, mit vegyek neki ajándékba? Eddig kb minden megvolt, valami kreativ ötlet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 08:18
11/25 anonim válasza:
Ékszer, parfüm, gravírozott toll, bögre a fényképetekkel, főzz egy vacsorát, takaríts ki, új cipő, kirándulás...
12/25 anonim válasza:
Jeggyűrűt. Tuti, annak örülne a legjobban!
13/25 A kérdező kommentje:
Egy szép nyakláncnak biztosan örülne, de elég drágák most, majd a jövőben terveznék azt venni neki :S Gyűrűje már van.
2021. márc. 26. 22:38
14/25 anonim válasza:
de milyen alkalomra?
nem mindegy
ha nevnap akk eleg csoki vagy virag
ha szulinapja lesz biztos hogy elvinnem kirandulni valahova a természetbe vegre itt a jó idő (ahol még nem jártatok)
15/25 anonim válasza:
Készíts neki tortát / ünnepi vacsit / ebédet.
Én ezért el tudnék olvadni. Sőt! Párom pont ezzel állt elő.
16/25 anonim válasza:
Vegyél neki egy DM-es v. Rossmannos ajándékkártyát min. 10eFt értékben, tuti az öröm és azt vesz rajta, amit ő akar!
17/25 anonim válasza:
#16 Legnagyobb hülyeség a világon. Akkor inkább kpt adj és akárhol elköltheti.
18/25 anonim válasza:
#17: nem hlyeség, mert elegánsabb megoldás, mint az orra alá dugni egy 10ezrest,de nyilván ha azt szereti, akkor dobja meg lóvéval!
Viszont minden nő használ vmilyen drogériás cuccot és jelenleg más bolt úgysincs nagyon nyitva, kajára meg csak telik.
19/25 anonim válasza:
Én nagyon örültem az ajándékkártyának! Egy szép üdvözlőlap, rajta pár kedves szó és borítékba vele. De persze a pénznek is minden nő örül, csak van, aki esetleg nem veszi olyan jó néven. Te ismered a párod, döntsd el! :)
20/25 anonim válasza:
#18 Ugyanolyan suttyú ajándék, de még bizonyítja is h idióta az ajándékozó. Univerzális fizetőeszközt lecsrélni egy korlátozottra. 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!