Milyen jó ajándékot tudtok javasolni apukáknak, amit egy gyerek is meg tud venni?
Gyerektől mindig nagyon jó ajándék amit saját kézileg készít. Faragott fonott kulcstartó, rajz, barkácsolt bármi.
Venni szerintem is elég egy kis csoki, v. bonbon, doboz fagyi. Ha a sós rágcsát szereti, akkor azokból kisebb ajándékcsomag összeállítás.
Az én anyám imádja az ilyen kis bizbaszokat, amiket kiraksz a polcra porfogónak. Tíz éve ilyeneket veszek neki, még nem panaszkodott.
Emellet az illatgyertya is tuti nála.
A csokit nem eszi meg, mert vigyáz az alakjára.
A saját kezűleg készített dolog pedig csak kb 12-13 éves korig működött. Az én anyám utána tojt ezekre, pedig művésztagozatos voltam gimiben, elég fullos grafikákat adtam neki, de nem izgatta. A nagyim ellenben ma is szereti, ha festményt adok neki.
Jajj bocs, négyes vagyok, elnéztem a kérdést, azt hottem anyukát írtál. 😅 bocsi.
Fateromnak én mindig valami vicces ajándékot veszek. Tudod vannak ezek a poénos feliratú pálinkáspoharak, meg fára festett viccek, ilyenek. Kisebb ajándékboltokban mindig találok ilyeneket, nem kerülnek sokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!