Nagymamának milyen ajándékot illik venni?
Esetleg valami edényt sütéshez vagy főzéshez. Szerintem a nagymamák szeretik nagyon a kézzel készült dolgokat is, illetve a képeket az unokákról, családról.
Én idén kökény lekvárt és szörpöt készítettem és azt adok mamámnak.
Ha szívesen varr, vagy csinál egyéb kézműves dolgokat, akkor egy befőttesüvegben elhelyezett mini varró/gyöngy/... szett nagyon aranyos ajándék lehet. A tetejéből pedig diy lehet készíteni egy hasznos tűpárnát is. Szerintem a nagymamák minden személyes, kézzel készített ajándéknak örülnek.
Ezen az oldalon e mellett van több (szerintem) kedves, és költséghatékony ötlet is: [link]
Vedd figyelembe, hogy milyen fizikai állapotban van. Lát, hall, mozogni mennyire tud?
Ha pl nem nagyon lát, de hall jól és unatkozik, akkor egy jó hangoskönyv jó lehet.
Jó ötlet pl kényelmes és biztonságosabb mamusz, meleg takaró, sál-sapka-kesztyű szett, ilyesmik.
Szerintem nem az számít neki, hogy milyen értékben kap, hanem, hogy gondoltál rá.
Valami hasznos dologra tudok gondolni elsőre:
-sütéshez, főzéshez modernebb, egyszerűn kezelhető kellék
-meleg, téli ruha
-otthonka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!