Családnak Karácsonyi ajándékként mit gondoltok erről?
Van ket egyetemista tesom es persze a szuleim. Mind a negyuknek mar par eves telefonjuk van, rajuk ferne egy csere. Arra gondoltam, hogy mind a negyuknek megveszem a legujabb iPhone-t Karacsonyra. Apukam es a tesoim orulnenek azt tudom, anyukamat annyira nem hozna lazba egy uj telefon szerintem. Tudom, hogy nem szemelyre szabott egyedi ajandekok ezek, de attol meg lehet jo otlet? :/ vagy ez igy gaz lenne?
F25
Szerintem testvéreidnek hatalmas örömet fogsz okozni. Viszont szülőknek valami életet megkönnyítő dolog jobb lenne.
Ha ilyen nagy összegben gondolkozunk egy drágább robotporszívó, új gáztűzhely, vagy valami bútor.
nem tudom mivel jobb egy tűzhely, mint egy telefon. pláne hogy láthatóan van pénzük, tehát gondolom ha elromlik a tűzhely vesznek egyet.
szerintem vegyed, ha meg nagyon személyesre akarod venni, vegyél mellé egyedi telefontokot, ha ma/holnap rendelsz, belföldön még kiszállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!