Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Vennétek ilyen polót a bátyáto...

Vennétek ilyen polót a bátyátoknak vagy a párotoknak?/huszonéves férfiak, szerintetek gáz? (Link)

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 16. 21:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, gáz. Nem vennék
Nem veszek polót ajándékba
Vennék, jópofa
Elég gyerekes, de vennék ha illik a személyhez.
34 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha o szereti az ilyesmiket, akkor vennek persze. Az en batyamnak vagy paromnak semmikepp,ok teljesen mas tipusuak.
2020. dec. 16. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha van valami jelentése köztünk, pl. gyerekként állandóan Tom és Jerryt néztünk (bátyám esetén), vagy tudom, hogy a párom nagyon szerette/szereti ezt a rajzfilmet, azesetben látom értelmét. DE valószínűleg akkor is csak otthon hordaná az illető, a családja/barátai körében. Én legalábbis "utcai", társasági ruhának nem vennék fel ilyet, szimplán azért, mert nem lehet mindenki tisztában azzal, hogy nekem pl. mit jelent "Tom".

Remélem átment a lényeg :)

2020. dec. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!