Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol lehet jó árban illatgyerty...

Hol lehet jó árban illatgyertyákat venni?

Figyelt kérdés

Nem online szeretnék rendelni, bolt kellene, ahol árulnak nagyobb válsztékban és körül lehet nézni.

Anyós jelöltnek lenne akándék karácsonyra.

Előre is köszönöm! :)

2020. dec. 10. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kínai háztartási boltokban árulnak sokfélét, bár eléggé bazári illatokban, nem biztos, hogy jó benyomást tennél egy "ócsó pacsulival". Ha van IKEA a környékeden, inkább ott néznék körül, bár azok meg szerintem túlságosan tolakodó illatúak. Meg a Müllerben vannak elég jó minőségűek. Bár mindenképp érdemes ismerned az illat-ízlését, mert az egy érzékeny dolog: egy illatokra fogékony embernek számára kellemetlen illatot ajándékozni.
2020. dec. 10. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az Alleeban lévő Kreatív Hobby boltban elég nagy a választék Yankee Candle gyertyákból. Én ezeket nagyon szeretem. Igen, a gigantikus méretűek tényleg drágák, de az üveges gyertyák közül is vannak kisebb méretűek, amik jóval olcsóbbak.

Az IKEA illatgyertyáit is kedvelem. Nagyon erős és finom illatokat hoznak össze, - legalább is nekem nagyon bejön a felhozataluk.

2020. dec. 10. 10:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Karácsony alkalmából alma-fahéjra vagy citrusosra gondoltam. Ezeket átlagosságban sokan szeretik. Plusz citromfűves párologtatást végzett egy ideje, szóval gondolom a citrusfélék hasonló illata is tetszene neki :)

Köszönöm a válaszokat, Müller és IKEA lesz. Dohány utca most kicsit messzebb van sajna nekem idő szempontból

2020. dec. 10. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pepco a közelben, akkor oda is érdemes benézni. Én egy jó nagy alma-fahéj illatút vettem ott. Isteni illata van úgy is, hogy nincs meggyújtva, lehet érezni a házban.
2020. dec. 10. 13:28
 5/6 anonim válasza:
IKEA-ba, vagy a Cédrusba, ha van a közeledbe (180-200 ft a legolcsóbb asszem)
2020. dec. 10. 14:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. dec. 10. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!