Hol lehet jó árban illatgyertyákat venni?
Nem online szeretnék rendelni, bolt kellene, ahol árulnak nagyobb válsztékban és körül lehet nézni.
Anyós jelöltnek lenne akándék karácsonyra.
Előre is köszönöm! :)
Az Alleeban lévő Kreatív Hobby boltban elég nagy a választék Yankee Candle gyertyákból. Én ezeket nagyon szeretem. Igen, a gigantikus méretűek tényleg drágák, de az üveges gyertyák közül is vannak kisebb méretűek, amik jóval olcsóbbak.
Az IKEA illatgyertyáit is kedvelem. Nagyon erős és finom illatokat hoznak össze, - legalább is nekem nagyon bejön a felhozataluk.
Karácsony alkalmából alma-fahéjra vagy citrusosra gondoltam. Ezeket átlagosságban sokan szeretik. Plusz citromfűves párologtatást végzett egy ideje, szóval gondolom a citrusfélék hasonló illata is tetszene neki :)
Köszönöm a válaszokat, Müller és IKEA lesz. Dohány utca most kicsit messzebb van sajna nekem idő szempontból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!