Cyberpunk 2077-es ajándék a barátomnak?
Nagyon várja a játékot, és arra gondoltam, karácsonyra ezzel kapcsolatos ajándékot vennék neki. Találtam ilyen témájú pólót, bögrét, kulcstartót, de nem tudom, ezek olyan átlagos ajéndéknak tűnnek...amire gondoltam, hogy egy plüsst vennék neki, ezt:
Csak nem tudom, hogy ilyesmi tetszene e egy 20 éves srácnak. Lehet ez túl "csajos", és mégis maradjak pl a bögrénél? Mit gondoltok?
Férjem is gamer, ő assassin creed rajongó, neki pl nem vennék se plüsst, se bögrét ellenben a gyűjthető figurákat, szobrokat mindig szerette, egyszerűen nem kell infantilisnek beállítani a férfiakat, attól hogy gamerek.
Ilyesmire gondoltam, ezt szép dísz, és mindig eszébe jutsz róla, de egy plüssel mit kezd?
Ez mellé meg még lehet a kedvenc italát, egyedi "szerelmi" kuponokat, kedvenc csokiját, bármit adni, ha akarsz persze. Nem írtad a költségvetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!