Árvaházba most is lehet adományt küldeni? További kérdések lent.
Sziasztok!
Elég sok játékunk gyűlt össze, amikkel már senki nem játszik. Plüssök, társas, és ruhák is.
Illetve Kulcstartó, bögre (mesefigurásak).
Hibátlan állapotban vannak.
Nem is tudom, hogy tegyem fel a kérdést, mert ez lenne az első tárgyi adományom gyerekeknek.
Tudok esetleg külön csomagot készíteni kislányoknak? Kisfiú csomag is lenne, de több a lány azért írtam így.
Ha én beadom, a csomagokat ők mi alapján adják oda valakinek?
Nem tudnék választani, de úgy szeretném, hogy a csomagok személyre szóljanak. Hogy mindenkinek jusson valami, és mindenki bonthasson csomagot. Családomat, és barátaimat is belevontam, így tényleg elég sok csomagocska lesz.
Meg tudhatom én valahogy, hogy mennyi idős gyerekek vannak ott? Illetve, hogy hányan vannak, és a nemüket?
Nem tudom merre induljak az a baj. Nem tudom hogy álljak neki.
Vasárnapig össze szedik a dolgokat, én meg megyek egy kört, és összegyűjtöm. Jövőhéten szelektálok / csomagolok.
Hogy tudnék elindulni a célom felé?
Kérlek segítsetek :)
Szia!
Én egy gyerekekkel foglalkozó alapítványnál dolgozom.
Mi is szoktunk tárgyi adományokat kapni, és csak azt tudom mondani, ami nálunk az elv: tárgyi adományok esetén keresd fel a kiszemelt alapítványt, és kérdezd meg, a te tárgyaid közül minek örülnének. Csak szép és jó állapotú tárgyakat adományozz! Amire nincs szükség, vagy nem jó állapotú, az csak nyűg az ott dolgozók számára!
Itt egy másik alapítvány videója a helyes adományozásról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!