Honnan tudnék olcsón venni férfi karórát?
Figyelt kérdés
Lehetoleg Budapesten esetleg Erden keresnek boltot, max 15 ezerert szeretnek venni minimalista karorat a paromnak karacsonyra. Jo bolt vagy webhely ahol tudnek nezelodni?2020. nov. 30. 12:26
2/9 anonim válasza:
Párodnak, ha szereted legalább egy szolárt vegyél, ami 50-nél kezdődik.
4/9 anonim válasza:
Emag-ot ajánlom, rengeteg van! [link]
5/9 anonim válasza:
Timestore.hu
Szlovák cég így olcsóbbak az áfa miatt
6/9 anonim válasza:
Hát emléknek mindenképpen kedves dolog egy tárgy,viszont mindennemű rosszindulatúság nélkül ilyen árkategóriában nem lesz valami tartós dolog...Ha nem konkrétan ezt kérte tőled a párod,én inkább rádobnék pár ezret és vennék egy jó parfümöt vagy cipőt,csizmát stb...
7/9 anonim válasza:
#6 Életem legjobb és leghosszabb élettartamú órái mind olcsók voltak. Gyerekkoromban kaptam egy 500 Ft-os orosz órát, 13 évig működött, az óraüveg nem tudom miből volt, mert egy karist nem volt rajta a végén. Aztán egy Q&Q órát kaptam, ami 2700 volt, 14 év után purcant ki. Majd a férjemtől kaptam egy 43000 Ft-os DW órát, az első héten lecsúszott a fürdőben a polcról, 60 centit esett és végighasadt az üvege (csere 7000). Ilyet soha nem láttam, a másik két óra zuhant, csapódott nem egyszer, másztam vele sziklát, mosta szakadó eső, semelyiknek semmi baja nem volt, nem voltak rajta kopásnyomok se, semmi. Úgyhogy nem kell leírni az olcsó órákat, sokkal ráfizetősebb a sznobizmus.
8/9 anonim válasza:
7
A DW éppenséggel pár dolláros kínai hulladékot árul túlárazva a Q&Q-val sem lehet egy lapon említeni minőségben. De ez nem azt jelenzti, hogy ne lehetne minden árszegmensben megbízható órát találni. Casio, Seiko, Citizen, Orient, Lorus, Q&Q. Ezekkel nem nyúlhatsz mellé a belépő kategóriában(150 ezer alatt).
9/9 anonim válasza:
Szerintem nézz körül a József városi piacon.Annak idején jó minőségű Orient hamisítványokat hordtam be és árultam.'90-es évek,és az összes haveromnak ilyenek voltak.Amikor kunyerálták,beraktam a korsó sörükbe és ha leitták a sört az övék lehetett,vagy eldobtam a kocsma túlsó elébe és amelyik előbb felszedte az é lett.Soha nem volt semmi bajuk,többségének máig megvan és használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!