Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Az adományba adott ajándékokat...

Az adományba adott ajándékokat fertőtlenítik?

Figyelt kérdés

Értem itt például a cipősdobozokat, vagy olvastam hogy valakinek az iskolában is gyűjtés van.

Mi minden évben csinálunk cipősdobozt, de idén gondolkodunk hogy nem fogunk. Nem rég estem át a covid fertőzésen, férjem még nem , vagy tünetmentes. Nem szeretnénk esetlegesen betegséget is ajándékozni

2020. nov. 28. 07:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog, hogy fertőtlenítenék. Egyrészről nincs erre kapacitás, más részről nem minden adományozott tárgy/élelmiszer van olyan anyagból, amit egyáltalán fertőtleníteni lehetne. Viszont ha most állítotok össze egy ajándékcsomagot, mire megkapják az adományozottak, eltelik majdnem egy teljes hónap. A vírus pedig csak néhány órán vagy néhány napon át marad életképes a különböző felületeken. Szóval nem valószínű, hogy még fertőzőek lesznek az ajándékok, mire az ajándékozottak megkapják azokat.
2020. nov. 28. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!