Ajándékba lehet adni masszírozó gépet?
Figyelt kérdés
A barátomnak adnám ajándékba. Sokszor fáj a háta sokat dolgozik. Persze meg szoktam masszírozni, de néha én is fáradt vagyok és akkor nem tudom olyan erőssen megnyomni hogy jó legyen neki. Azért gondoltam hogy rendelek egyett nagyon jó áron volt, és anyukámnak is ugyan ilyen van, már én is kiprobáltam és nagyon jó. Nagyon remélem örülni fog neki. A barátom 24 éves, ti örülnétek neki?2020. nov. 27. 11:33
2/4 anonim válasza:
Igen, én nagyon örülnék neki, 12 éves korom óta fáj a hátam.😅 Biztos fog neki örülni.
3/4 anonim válasza:
De ehhez miért kell megvárni a karacsonyt? A háta már most is fáj. Nem egy ünnepi ajándék.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem karácsonyra vettem, hanem csak úgy meglepetésként, megkapta és örült neki! :)
2020. dec. 8. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!