Honexya kérdése:
Valaki rendelt mér Etsy-ről? Ha igen, mennyi idő volt a kiszállítás?
Figyelt kérdés
Nagyon jó dolgok vannak ott és ahogy láttam, shippelnek Magyarországra, de nem tudom, hogy mennyi idő, lehet ide se érne karácsonyig, főleg a vírus idején. Köszi előre is a válaszokat! :)2020. nov. 15. 18:20
1/7 anonim válasza:
Az Etsy -n nem egységnyi idő a szállítás, ugyanis nem egy ember árulja a dolgokat, hanem független eladók töltik fel oda a termékeiket, a világ különböző pontjairól. Éppen ezért a szállítási idő változó (ráadásul nem is minden eladó vállalja a magyarországi szállítást).
Az adott terméknél azonban mindig leírják, hogy mikorra várható az áru, mennyi a szállítási költség stb.
2/7 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy hogy működik. de attól még megkérdezhetem, hogy kinek mennyi idő volt. :) azért köszi a választ.
2020. nov. 16. 01:15
3/7 anonim válasza:
nem emlékszem pontosan, de eddig mindig viszonylag hosszabb idő volt, 3-5 hét
4/7 anonim válasza:
Több hét, de általában egy hónapon belül megjött.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utólag megtaláltam egyébként, ahol leírja, hogy mennyi idő a szállítás, de mindegyiknél terméknél amit megnéztem max. 8 napot írt, volt olyan ahol 1 napot. Nem tudom, hogy ez mennyire valós, bár gondolom semennyire.
2020. nov. 17. 16:36
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azt jelenti, annyi idô múlva adják postára.
7/7 anonim válasza:
Meg kell nezni, hogy honnan jon baromira nem mindegy, hogy Németországbol postazzak, vagy Kinabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!