Okorapatijeno kérdése:
Mit vegyek a legjobb lány barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és idén meg szeretném ajándékozni valamivel karácsonykor a legjobb lámy barátomat, 14 éves a lány. Ötletek mit vehetnék/adhatnék?
Előre is köszi a válaszokat
2020. nov. 10. 18:11
1/16 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Mennyit szánsz rá?
2/16 A kérdező kommentje:
14,maximum szerintem 5000Ft de lehet több is
2020. nov. 10. 18:28
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2020. nov. 11. 16:18
5/16 anonim válasza:
Miért kötözködsz 3as? Mi a baj azzal, ha 14 és itt kérdez?
6/16 anonim válasza:
Amúgy szerintem csináltass valami egyedi cuccot bögre, póló, maszk stb. Örülne lehet mondjuk egy parfümnek is. Csoki, az mindig bejön a csajoknak! De amúgy hogy vagytok barátok? Mert ha jártok, akkor van még pár tippem. ;D
7/16 A kérdező kommentje:
6.os egyedi bögre már van, csokit tervezek is, hát már több mint 1 éve nagyon közeli barátom, olyan mintha járnánk csak semmi csók, ilyen dobozt kapott szülinapjára amit ha ki nyitunk akkor képek vannak benne és szét nyílik a doboz meg csoki volt benne
2020. nov. 11. 21:18
8/16 anonim válasza:
Akkor olyasmi a helyzet, mint Lee és Elle a Csókfülkében....nagyon jó film ajánlom mindenkinek
9/16 anonim válasza:
Szerintem ajándékozz élményt. Ajánlom a szabadulószobákat
10/16 A kérdező kommentje:
8.as igen pontosan :) már mind 2 részét láttam is
9. Es egyáltalán azok nyitva maradhatnak?
2020. nov. 11. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!