Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Jehováknak illik vinni ajándékot?

Jehováknak illik vinni ajándékot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hét múlva a barátom bemutat a szüleinek, mert meg szeretnének ismerni. Sütögetés lesz náluk és ide hívtak el engem is. Fontos tudni, hogy a barátom anyukája jehova tanú. Én egyáltalán nem ítélek el senkit a származása miatt csak sajnos nem tudok róluk túl sokat.. Azt tudom, hogy nem tartanak semmilyen ünnepet (karácsony, szülinap stb..) Gondolom ezért nem is ajándékoznak soha. Vagy rosszul gondolom? Mivel vendégségbe megyek hozzájuk illõ lenne vinni valamit a szüleinek, de viszont ha náluk ez nem szokás vagy esetleg megsértem vele az anyukáját akkor meg állok ott hülyén būntudattal és ezt szeretném elkerülni.

22/L

2020. nov. 9. 20:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%
Inkàbb menekülj, ne ajàndékon agyalj...
2020. nov. 9. 23:36
 22/26 anonim válasza:
74%
Rád akarja majd tukmalni ezt a vallást, meg két fogás között bemutat egy-két könyvet amit gyors meg is vehetsz plusz benne a csekk ennek az alapítványnak küldd még annak
2020. nov. 9. 23:44
 23/26 anonim ***** válasza:
33%
Elne higgyétek már jézusom napi kamu 😂
2020. nov. 10. 01:44
 24/26 anonim ***** válasza:
47%
Bezárnak az Őrtoronyba.
2020. nov. 10. 06:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Valami ehető-ihatót vinnék, amivel hozzájárulok a sütögetéshez. Pl. egy tálca sütit vagy üdítőt (alkoholt nem).
2020. nov. 11. 10:42
 26/26 anonim válasza:
74%

Én is Jehova Tanúja családban nőttem fel,igaz én nem vagyok tanú és nem is leszek,de ennyi ökörséget, mint itt régen olvastam.Nyugodtan vihetsz neki ajándékot nem lesz ebből probléma.Attól,hogy bizonyos ünnepeket nem tartanak miért ne lehetne ajándékot adni valakinek?

Ja és kedves 21-es attól,hogy valaki Jehova Tanúi családjában nő fel az nem azt jelenti,hogy az illető tanú is marad.Bár lehet,hogy neked ehhez az intelligencia kvóciensed nem elég magas,hogy te ezt megértsd,de se baj.Nem vagyok vallásos ugyan,de imádkozni fogod érted,hátha némi nemű kis gondolkodás majd szorul beléd.

21F

2020. nov. 13. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!