Süthető gyurmából készít valaki ajándékot?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék kézzel készített ajándékot a családnak.Nagyon tetszik ez a fajta megoldás.Mindenképp bögrére szeretnék.Van valaki aki eltudja mondani ,hogy csinálja vagy oldalt ahol ő is tanulta ,nézte hogy hogyan kell?😊2020. okt. 26. 11:35
1/3 anonim válasza:
Bögrét szeretnél, vagy a bögrére valami 3D díszítést?
2/3 A kérdező kommentje:
Bögrére készíteni.
2020. okt. 26. 14:08
3/3 anonim válasza:
Én mindkettőt csináltam, de külön. A bögrére képet dekupázsoltam, a süthető gyurmából pedig kitűzőket készítettem.
Ha 3D jellegű gyurmát szeretnél bögrére, akkor ajánlom a YouTube-ot, mert ott a megfelelő szavakkal biztosan találsz tutorialokat, hogy ezt hogyan kellene csinálni, vagy milyen ragasztót használni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!