Hol találok ingyen limuzint egy órára pesten?
Figyelt kérdés
16/L Tudom ez hülye kérdés, de arról van szó, hogy van egy nagyon jó barátnőm aki nem bízik eléggé magában, hogy többet is megérdemelne és szeretném boldoggá tenni egy óra limuzinban kocsikázással. De nem rég kezdtem el dolgozni és még nincs elég pénzem viszont ez 2020.10.27-re kéne megszervezni. A válaszokat előre is köszönöm!2020. okt. 24. 23:35
1/20 anonim válasza:
2 nap alatt ingyen limuzin 1 orara, ami amugy 50-60e forint...? Hat vannak igenyeid, az biztos.
Hogy komoly valaszt is kapj: felejtsd el, nincs ilyen hogy ingyen csak mert annnnnyira szeretned.
2/20 anonim válasza:
“Mindentingyendeafizumlegyen500000- embervagyok!”
Kicsi làny, SEMMI nincs ingyen! Mégha a pk-ra azt is írják- az attól még BENNE VAN a termék áràban! Vágod?
3/20 anonim válasza:
Erre esélyed csak a parkolóban nézegetésre van.
5/20 anonim válasza:
Amúgy attó, hogy egy óráig kocsikázik miért lenne önbizalma? Fizesd be inkább egy pszichológushoz, fényévekkel többet ér és nem is kerül annyiba, mint a limo.
6/20 anonim válasza:
szerintem kérd meg anyut vagy aput, hogy adjon már neked egy százezret egy kis önbizalomnövelő partyra, amilyen szinten nincs számfogalmad 16 évesen, szerintem simán kaptál te már nagyobb összeget is hasonló baromságokra...
8/20 anonim válasza:
Sehol, és nem ettől lesz önbizalma. Én egyik unokatesóm esküvőjén ültem limuzinban, de semmi pluszt nem adott, ráadásul pár éven belül el is váltak.
Több önbizalmat ad, ha teljesítek egy számomra nehezebb túrát.
9/20 anonim válasza:
Esetleg ha természetben fizettek a barátnőddel.
10/20 anonim válasza:
ingyen limuzin :D másik kérdésben mrg önkéntes sofőrt keres a csaj heti 2x 3 órára :D Hol éltek Ti?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!