Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Nekem kell ajándékot venni,vag...

Nekem kell ajándékot venni,vagy bármi?

Figyelt kérdés
Vagy 6 kulonbozo embernel dolgozok,karacsonykor voltmar hogy kaptam ajit, de keszulni csak egynek szoktam,van par uj ember is, ha kapok valamit mit reagaljak? Nyilvan elolre nem tudhatom, ha meg viszek az olyan mintha en is elvarnam.. 😃 Koszi
2020. okt. 22. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél valami apróságot, amit spontán is oda lehet adni. Én ilyen esetekre mindig veszek jó pár fára akasztható angyalkát. karácsonyi mécsestartót vagy hasonló kaliberű pár száz forintos dolgot, és adok annak, akivel nem vagyok annyira közeli viszonyban, hogy rendesen megajándékozzuk egymást, de azért mindig adunk egymásnak valamit. Van nálam mindig pár pluszban is, így tudom viszonozni az újonnan ajándékozókat is.
2020. okt. 22. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Készíts be ilyeneket a fiókodba, és várd meg, hogy ő ad-e valamit. Ha igen, akkor rámosolyogsz és szólsz, hogy én is készültem neked egy aprósággal. Ha nem, akkor inkább ne adj semmit, hogy ne érezze kényszernek. Elég boldog karácsonyt kívánni. Esetleg süthetsz mézeskalácsot (vagy vehetsz), és körbekínálhatod az irodában.
2020. okt. 22. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk egy csaj mezeskalacsot csomagolt celofanba szines szalaggal. Szerintem aranyos.

Mondjuk 3 v 5 dbot teszel bele.

2020. okt. 22. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Süss egy tálca sütit, abból bárki vehet. Ettől több nem kell.
2020. okt. 22. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezek szuper otletek lennenek, csak en lakasokat takaritok, orvosoknal, ugyvedeknel, van egy par politikus is, van akivel nagyon kozvetlen a viszonyom,alltalaba a boldog karacsonnyal le van tudva, csak egyel szoktunk, tenyleg aprosagot adni egymasnak,kis disz ilyesmi, de most az ujabb, nagyobbakkal nem tudom mi lesz,talan ok is gondoljak mercet megutoen nem lehet 6 emberre keszulni..
2020. okt. 23. 06:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaa,hagyd a fenébe!

Azt hittem valami iroda.

Mikor külföldön dolgoztam és csak részmunkaidős állásom volt, én is jártam takarítani mellette. Karácsonykor legtöbb helyen adtak valami ajándékot,de semmi személyeset.

Én megköszöntem, aztán viszlát.

Akivel kicsit közvetlenebb volt a viszonyunk, annak mikor itthon voltam vittem néha valami magyaros dolgot és spontán odaadtam.

2020. okt. 23. 06:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, 2 helyen penzt adtak, egy helyen meg sajat keszitesu finomsagokat adttunk egymasnak 🤩
2020. dec. 27. 07:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!