Szyjjasztok!:) kérdése:
Mit vegyek a barátnőmnek születésnapjára?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve már együtt vagyunk, mindene megvan, annyi ajándékot láttam már, de döntésképtelen vagyok. Szeretném ha segítenétek ötleteket adni, cipotol ékszerektől kicsit félek, hátha nem tetszene neki. Néztem neten ajándék ötleteket, de minden, amit bedob az szerintem gagyi. Kulcstartó meg közös póló, valahogy túl nyálas és egyszerű nekem. Olyan ajándék érdekelne, ami ritka és megfelelő lehet, normális válaszokat kérnék, kérlek titeket!2020. okt. 11. 17:17
1/4 kicsibarany válasza:
Valami, ami kapcsolódik a hobbijához.
Élményt is adhatsz neki, pl. kalandpark, vadaspark, ami az érdeklődési körébe tartozik.
2/4 anonim válasza:
szerintem vidd el vellness hetvegere vagy amit szeret csinalni.
3/4 anonim válasza:
arany gyűrűt,zaciba olcsóbb és vannak gyönyörű szépek,veszel hozzá a kínaiba egy gyűrűs dobozt és csoda :)
4/4 anonim válasza:
Semmit! Egyszer úgyis kihajít, aztán nézegetheted magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!