Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Friss kapcsolat. Párom fia 12...

Friss kapcsolat. Párom fia 12 lesz. Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Nem ismerem annyira. Gondoltam gyerek pezsgö, csoki, pénz. Nem személytelen? Nem akarok olyat aminek nem örül. Vagy nemtudom
2020. szept. 30. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Megkérdezném a páromat, hogy minek örülne. Pl. ha náluk nem szokás pénzt adni, akkor fura lenne.

Szerintem jó ötlet lehet egy torta. Vagy közösen elmenni egy cukrászdába sütizni.

2020. okt. 1. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

11

Ha édesszájú. És sose voltam sütis, gyerekként sem, 7-8 évesen a pörkölt nokedlivel volt a kedvenc kajám.

2020. okt. 1. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
12: Ezért kell megkérdezni a párját :)
2020. okt. 1. 13:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát én könyvutalványt vennék 3-5000 Ft értékben, vagy HandM utalványt. Simán pénzt adni kicsit személytelen. A csoki is jó. A gyerekpezsgőt sok gyerek nem szereti, csak belekortyolnak, aztán megy a kukába/lefolyóba.
2020. okt. 2. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd a párodat,ő csak ismeri már
2020. okt. 3. 09:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha sablonos lesz; inkább vegyél olyat, aminek biztosra örül; mert az nagyon rossz, hogyha olyat veszel neki, ami titokban csalódás, amikor egy doboz bonbont is vehettél volna neki. Tehát érted. Nekem egyszer anyám beállított egy baromi gusztustalan mintájú pulóverrel. Kénytelen voltam azt hordani, mert nem volt sok cuccom. A kölyökpezsgő-csoki-pénz kombó szerintem elég jó; ennél több nem is kell, ezzel nem is lősz mellé. Kivéve, ha valami ilyen kakaómassza dolgot veszel, mert az nem olyan fincsi, meg állítólag ez a kakaós tejtábla sem olyan jó, mint egy csoki, valamint lehetőleg ne epres, és ne mazsolás csokit vegyél, magamból kiindulva az nekem nem tetszene, persze lehet, hogy más szereti, de annyi jó van, és akkor erre beállít egy tök rosszal mondjuk -ez most egyéni ízlés, de olyat vegyél , amivel biztosra mész, amit te is szívesen megennél, valamint vedd figyelembe, remélem, nem allergiás semmire a gyerek; tehát, ha nincs ilyen, akkor széles a skála, hogy mit vehetsz;nekem volt egyszer egy osztálytársam, ő nem tudom, mire volt allergiás, de ő csak egyféle csokit ehetett; ilyen ostya bevonva jól csokival. Egyszer vettem neki egy olyat ajándékba, örült neki:):):)
2020. okt. 11. 23:35
 17/17 anonim ***** válasza:
*mármint, a bonbon is jó, vannak mindenféle csokiból nagyon jófajták pl csokitábla (amire az van ráírva, hogy csokoládé, az jó, de ha az van ráírva, hogy kakaós tejtábla, az állítólag annyira nem jó, asszem ilyen maradékdolgokat pakolnak össze, ami a csokigyártáskor összejött; mondjuk én jópár évvel ezelőtt asszem ettem egy ilyet, én csak azt állapítottam meg róla emlékeim szerint, hogy rettenet kemény volt, de egyébként az ízre nem volt panaszom, ha jól emlékszem:D) , szelet, azok az ostyafélék, stb. , tehát azt pozitívként említettem; tehát hogy nehogy beállíts valami nemjóval ahelyett, ami biztosan nyerő (tuti jó pl csokik)
2020. okt. 11. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!