Milyen szöveget írassak a pólóra? Infó lent
Figyelt kérdés
Anyukámnak hamarosan itt a születésnapja. Az lesz a szülinapi ajándéka, hogy valami egyedi szöveggel elláltot pólóval lepem meg. Ti milyen vicces de mégis kedves feliratot iratnátok a pólóra anyukátoknak?2020. júl. 10. 18:35
1/8 anonim válasza:
Semmilyet. Ennél értelmetlenebb ajándék a világon nincs.
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Akkor te milyen ajándékot adnál anyukádnak névnapjára?
2020. júl. 10. 19:19
3/8 anonim válasza:
Ha pólóban gondolkodsz, akkor menj el valami márkásabb boltba és válassz ízlésének megfelelően.
Amúgy ha szeret anyukád sütni, főzni akkor bizros örülne egy új serpenyőnek vagy akár tepsinek.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ne feliratot rakj rá, hanem a saját tenyered lenyomatát. Textilfestékkel meglehet csinálni, bekened a kezed, és rányomod néhány helyre.
Vagy olyat is lehet hogy csak az ujjlenyomataidat össze vissza rányomod,meg néhány kis szivecskét rajzolsz. Szerintem ez aranyos, és nem hivalkodó mint egy felirat. Amikor felveszi mindig vele leszel ☺️
5/8 anonim válasza:
Van egy-két bizarr felirat is
Meg ironikus
Meg érzelmes
Meg érzelgős
Hobbihoz kapcsolódós
Én örülnék egy ilyen pólónak (három, szinte felnőtt gyerekem van)
6/8 anonim válasza:
Ha mintás, akkor inkább kedvenc együttese. Vagy a pamutlabornak vannak költős, állatos, hobbis, stb. pólói. Szerintem a magyar költők, írók kollekció nagyon jó, és nem gyerekes.
8/8 Aesma Daeva válasza:
2 pólót csináltas anyukádénak a feliratt muter a tiéd pedig muterfucker imádni fogja 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!