Jó ajándék ötletek egy 5 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Játékból már túl sok is van neki, valami másfajta dolog kéne.2020. máj. 15. 07:02
1/13 anonim válasza:
Szines, csillogos filc/toll/ceruza keszlet. Bicikli, roller. Egyutt toltott nap, ami csak rola szol (mozi, allatkert, vidampark) (persze ez most a virus miatt nem kivitelezheto, de akar jovore is jo otlet lehet). Gyongyfuzo keszlet. Uvegfestek. Ruhak. Benti sator. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Remelem valamennyit segitett. Es bocsi nincs magyar billentyum.
3/13 anonim válasza:
Én imádtam rajzolni és gyűjtöttem a speckó filceket, ceruzákat meg minden ilyesmit. Nagyon szerettem a színezőket is. Vegyél neki színezőt meg hozzá színes ceruza készletet vagy zsírkrétát. A csillogós filc amit első ír az jó ötlet.
4/13 anonim válasza:
Tündér/királylány/hercegnő ruha :)
5/13 anonim válasza:
Ötéves unokahúgom ezeket szereti:
- legó (abból hiába van sok, az mindig jöhet)
- ceruza, zsírkréta, filctoll, színező, festék, ecset... (fogyóeszközök, sosem túl sok ez sem)
- szép kispárna, puha takaró
- ruhácska (ha tudod a méretét és a stílusát)
- el lehet vinni állatkertbe, játszóházba, moziba stb. (nyilván, majd amikor lehet menni ilyen helyekre)
6/13 anonim válasza:
Az én húgom ezeket kérte 5 éves szülinapjára:
Babaház
Matricás füzet
Elakart menni cirkuszba de most persze erre nincs lehetőség
És amiket meg a többiek írtak
Toll ceruza lego.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Amikor én ennyi idős volt, nálunk nagy divat volt az ilyen Topmodel nevű cucc. Lehetett rá rajzolni ruhát, voltak hozzá matricák. Volt egy csomó féle. Mi imádtunk vele játszani, a müllerben lehet a mai napig venni.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. máj. 15. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!