Milyen virágot vegyek a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Nincs semmi féle alkalom csak még szeretném lépni. Kapott már többször is tőlem mikulás virágot, orchideat, rózsát. Nem szeretnék több rózsát venni olyan megszokott már, mindenki rózsát akár adni. Cserepest vagy csokorban szeretném.2020. febr. 29. 05:23
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Tulipán lesz belőle.
2020. febr. 29. 08:31
13/16 anonim válasza:
Kála. Szép és különleges. Vagy flamimgó, az neg sokáig tart. De lehet akár tulipán, szegfű is.
14/16 anonim válasza:
én a vegyes , kerek csokrokert vagyok oda. DE igazabol teljesen mindegy, milyen a csokor, maga a gesztus a fontos.
16/16 anonim válasza:
Nekem a szegfű a kedvencem szép kis fodros virág, biztos örülne neki ő is. Vagy esetleg a tulipán, amit mások is írtak🥰🌷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!